Povezane vesti
Stojanović: Gol sa pola terena na "Marakani" će mi obeležiti karijeru (video)
Večernje novosti 16.12.2019
Stiglo je zaista mnogo poruka, iskreno neke nisam stigao ni da pročitam. Čestitali su mi i brojni grobari, drago im je da sam taj pogodak postigao baš protiv Crvene zvezde - kaže Luka. GOLČINA za špice i sva vremena kada je u pitanju karijera Luke… »
Luka Stojanović: "Gol protiv Zvezde će mi obeležiti karijeru"
Sportske.net 16.12.2019
Fudbaler Čukaričkog Luka Stojanović rekao je danas da će mu gol protiv Crvene zvezde sigurno obeležiti karijeru i da mu je najlepši do sada. "Bilo je lepih golova u karijeri, ali teško da neki može da se meri sa ovim poslednjim. Definitivno je gol sa… »
Oglasio se i strelac evrogola – stojanović: Najdraži gol, siguran sam da će obeležiti moju karijeru!
Hot sport 16.12.2019
Čukarički je poražen na gostovanju Crvenoj zvezdi sa 3:1 na zatvaranju polusezone, u zaostaloj utakmici šestog kola Super lige Srbije (3:1). Crveno-beli su se na taj način učvrstili na čelu tabele, Brđani su ostali na četvrtoj poziciji, pred pauzu i… »
Dao borjanu gol s centra, pa "posolio ranu"! Luka Stojanović: Drago mi je što sam baš zvezdi tako zatresao mrežu!
Sportal blic 16.12.2019
je poražen na gostovanju sa 3:1 na zatvaranju polusezone, u ranije odloženoj utakmici šestog kola Superlige Srbije. Crveno-beli su se na taj način učvrstili na čelu tabele, Brđani su ostali na četvrtoj poziciji, pred pauzu i zimske pripreme. Duel na… »
Pljušte čestitke Stojanoviću: Gol koji će mi obeležiti karijeru
Mozzart sport 16.12.2019
Vezista Čuke pogodio ove jeseni i protiv Zvezde i protiv Partizana. Gol kakav se retko viđa. Kakav se daje jednom u karijeri i to ako imaš sreće. O pogotku Luke Stojanovića za Čukarički protiv Crvene zvezde na Marakani (1:3) još se priča. I pripovedaće… »
Vesti dana »
Evropske demokrate osudile napade na studente tokom protesta u Novom Sadu
Nedeljnik pre 1 satjoš 30 povezanih
Sneg okovao Srbiju: Drveće oboreno, udesi na putevima, Miloš Veliki zavejan, sela bez struje (foto, video)
Mondo pre 38 minutajoš 28 povezanih
Šta kaže RHMZ Evo kada se očekuje prestanak padavina temperaturne oscilacija do kraja nedelje
Dnevnik pre 3 minutajoš 37 povezanih
Danas sastanak proizvođača mleka i Ministarstva, učesnici blokada odredili delegaciju
Radio sto plus pre 1 satjoš 25 povezanih
Đedović Handanović: Verujem da Gaspromnjeft i MOL potpisuju ugovor o NIS-u u martu
Nova ekonomija pre 2 satajoš 24 povezane