Povezane vesti

Stojanović: Gol sa pola terena na "Marakani" će mi obeležiti karijeru (video)

Stojanović: Gol sa pola terena na "Marakani" će mi obeležiti karijeru (video)

Večernje novosti 16.12.2019
Stiglo je zaista mnogo poruka, iskreno neke nisam stigao ni da pročitam. Čestitali su mi i brojni grobari, drago im je da sam taj pogodak postigao baš protiv Crvene zvezde - kaže Luka. GOLČINA za špice i sva vremena kada je u pitanju karijera Luke… »
Luka Stojanović: "Gol protiv Zvezde će mi obeležiti karijeru"

Luka Stojanović: "Gol protiv Zvezde će mi obeležiti karijeru"

Sportske.net 16.12.2019
Fudbaler Čukaričkog Luka Stojanović rekao je danas da će mu gol protiv Crvene zvezde sigurno obeležiti karijeru i da mu je najlepši do sada. "Bilo je lepih golova u karijeri, ali teško da neki može da se meri sa ovim poslednjim. Definitivno je gol… »
Oglasio se i strelac evrogola – stojanović: Najdraži gol, siguran sam da će obeležiti moju karijeru!

Oglasio se i strelac evrogola – stojanović: Najdraži gol, siguran sam da će obeležiti moju karijeru!

Hot sport 16.12.2019
Čukarički je poražen na gostovanju Crvenoj zvezdi sa 3:1 na zatvaranju polusezone, u zaostaloj utakmici šestog kola Super lige Srbije (3:1). Crveno-beli su se na taj način učvrstili na čelu tabele, Brđani su ostali na četvrtoj poziciji, pred… »
Dao borjanu gol s centra, pa "posolio ranu"! Luka Stojanović: Drago mi je što sam baš zvezdi tako zatresao mrežu!

Dao borjanu gol s centra, pa "posolio ranu"! Luka Stojanović: Drago mi je što sam baš zvezdi tako zatresao mrežu!

Sportal blic 16.12.2019
je poražen na gostovanju sa 3:1 na zatvaranju polusezone, u ranije odloženoj utakmici šestog kola Superlige Srbije. Crveno-beli su se na taj način učvrstili na čelu tabele, Brđani su ostali na četvrtoj poziciji, pred pauzu i zimske pripreme. Duel… »
Pljušte čestitke Stojanoviću: Gol koji će mi obeležiti karijeru

Pljušte čestitke Stojanoviću: Gol koji će mi obeležiti karijeru

Mozzart sport 16.12.2019
Vezista Čuke pogodio ove jeseni i protiv Zvezde i protiv Partizana. Gol kakav se retko viđa. Kakav se daje jednom u karijeri i to ako imaš sreće. O pogotku Luke Stojanovića za Čukarički protiv Crvene zvezde na Marakani (1:3) još se priča. I… »

Vesti dana »