Povezane vesti

Jezive fotografije sa mesta nesreće bosanske voditeljke: Pukom srećom je ostala živa

Jezive fotografije sa mesta nesreće bosanske voditeljke: Pukom srećom je ostala živa

Telegraf 16.12.2019
Maja Čengić je ovog vikenda doživela užasnu saobraćanju nesreću kada se pijani vozač zakucao u njen automobil. Voditeljka Maja Čengić (37) iz Sarajeva ovog vikenda doživela je saobraćajnu nesreću u kojoj na sreću niko nije povređen. Ona je… »
"Pijan preticao i udario direktno u mene": Voditeljka preživela tešku nesreću

"Pijan preticao i udario direktno u mene": Voditeljka preživela tešku nesreću

Blic 16.12.2019
Poznata TV voditeljka iz Sarajeva Maja Čengić, imala je saobraćajnu nesreću. Nakon nesreće, na svom Fejsbuk profilu oglasila se objavom i fotografijama sa mesta događaja. – Vikend koji je počeo sjajno, mogao je završiti katastrofalno. Ovo se… »
"Pijan preticao i udario direktno u mene" Poznata TV voditeljka Maja doživela tešku nesreću! (foto)

"Pijan preticao i udario direktno u mene" Poznata TV voditeljka Maja doživela tešku nesreću! (foto)

Srbija danas 16.12.2019
Poznata TV voditeljka iz Sarajeva Maja Čengić, imala je saobraćajnu nesreću. Nakon nesreće, na svom Fejsbuk profilu oglasila se objavom i fotografijama sa mesta događaja. – Vikend koji je počeo sjajno, mogao je završiti katastrofalno. Ovo se… »

Vesti dana »