Povezane vesti
Milojević: Hvala Grofu od koga sam nasledio igrače
N1 Info 16.12.2019
Treneri Crvene zvezde i Partizana Vladan Milojević i Savo Milošević govorili su na predavanju za PRO licencu FSS. Tom prilikom glavnokomandujući crveno-belih izneo je nekoliko zanimljivih opservacija oko protivnika sa kojima se Zvezda susretala u… »
Vladan Milojević: Hvala Grofu! U Rusiji kao da sam gledao ‘Spejs džem’ sa Duškom Dugouškom, Radonjić me pitao ‘Šefe, šta je…
Hot sport 16.12.2019
U hotelu ‘M’ nastavljeno je predavanje Centra za edukaciju trenera FS Srbije kom prisustvuju naši najeminentniji fudbalski stručnjaci. Posle Save Miloševića za govornicu je stao trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević. On je govorio zajedno sa… »
Savo Milošević: Ubrzao sam igru Partizana, jer nisam na vuka hteo da pošaljem ovcu!
Hot sport 16.12.2019
Trener Partizana Savo Milošević danas je održao predavanje u Centru za edukaciju fudbalskih trenera FS Srbije. Strateg crno-belih je juče u Surdulici završio prvih šest meseci u ulozi trenera. Moglo bi se reći dosta uspešno, pošto je sa Partizanom… »
Milojevićeve anegdote: "Space Jam" u Rusiji, Radonjić pitao o čemu se radi!
Mondo 16.12.2019
Šef stručnog štaba Crvene zvezde i njegov pomoćnik Milan Kosanović držali predavanje kolegama, među kojima je bio i trener "večitog rivala", Savo Milošević. Šef stručnog štaba Crvene zvezde i njegov pomoćnik Milan Kosanović držali predavanje kolegama… »
Vesti dana »

Konstitutivna sednica Skupštine grada Zaječara, usvojen dnevni red posle koškanja i intervencije policije
RTS pre 4 satijoš 31 povezana

Uživo Kijev napada i najmlađe: Ukrajinski „Mirotvorac“ izlistao decu kao neprijatelje!
Alo pre 30 minutajoš 30 povezanih

Šapić: Trg republike, Terazije, Vasina ulica - do 1. septembra puštanje saobraćaja
Beta pre 5 satijoš 26 povezanih

Kraj istorije kontroverzi i velikih dometa, preminuo bivši predsednik Rumunije Jon Ilijesku
RTS pre 55 minutajoš 21 povezana