Povezane vesti
Milojević: Hvala Grofu od koga sam nasledio igrače
N1 Info 16.12.2019
Treneri Crvene zvezde i Partizana Vladan Milojević i Savo Milošević govorili su na predavanju za PRO licencu FSS. Tom prilikom glavnokomandujući crveno-belih izneo je nekoliko zanimljivih opservacija oko protivnika sa kojima se Zvezda susretala u… »
Vladan Milojević: Hvala Grofu! U Rusiji kao da sam gledao ‘Spejs džem’ sa Duškom Dugouškom, Radonjić me pitao…
Hot sport 16.12.2019
U hotelu ‘M’ nastavljeno je predavanje Centra za edukaciju trenera FS Srbije kom prisustvuju naši najeminentniji fudbalski stručnjaci. Posle Save Miloševića za govornicu je stao trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević. On je govorio… »
Savo Milošević: Ubrzao sam igru Partizana, jer nisam na vuka hteo da pošaljem ovcu!
Hot sport 16.12.2019
Trener Partizana Savo Milošević danas je održao predavanje u Centru za edukaciju fudbalskih trenera FS Srbije. Strateg crno-belih je juče u Surdulici završio prvih šest meseci u ulozi trenera. Moglo bi se reći dosta uspešno, pošto je sa… »
Milojevićeve anegdote: "Space Jam" u Rusiji, Radonjić pitao o čemu se radi!
Mondo 16.12.2019
Šef stručnog štaba Crvene zvezde i njegov pomoćnik Milan Kosanović držali predavanje kolegama, među kojima je bio i trener "večitog rivala", Savo Milošević. Šef stručnog štaba Crvene zvezde i njegov pomoćnik Milan Kosanović držali… »
Vesti dana »
„Vučić je slagao, zvao je Zobenicu, bled je izašao sa sastanka SNS-a“: Marinika Tepić u „Utisku nedelje“
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Na Kopaoniku 36 centinetara snega, zbog magle vidljivost smanjena na 100 metara
Danas pre 9 satijoš 2 povezane
Petković: Kurtijevo obraćanje ogolilo sve laži i spinove režima u Prištini
Blic pre 8 satijoš 1 povezana