Povezane vesti
Drobnjak siguran, Srbija ima kvalitet za svoju ligu
Sportske.net 16.12.2019
Da li je potrebno igrati ABA ligu? Srbiji nije toliko potrebna ABA liga, smatra Predrag Drobnjak. "Ako mene lično pitate, ja mislim da Srbija ima kvalitet da napravi sopstvenu ligu i da iz te lige napravi neke bolje rezultate. To je moje lično mišljenje… »
Drobnjak: Srbija ima kvalitet da formira sopstvenu ligu
N1 Info 16.12.2019
Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Predrag Drobnjak smatra da Srbija ima potencijal da napravi jako domaće takmičenja, ali naglašava da je potrebno mnogo toga uraditi kako bi se sa reči prešlo na dela. "Ako mene lično pitate, ja mislim da Srbija ima… »
Vesti dana »

Ko je bio mile Novaković: Uhapsio je zemunski klan, Zvezdan Jovanović mu je priznao ubistvo Đinđića, njegova uloga u akciji "Sablja" bila je ključna
Blic pre 24 minutajoš 3 povezane

Biće toplo, ali po novoj ceni: Grejanje u Beogradu poskupljuje, evo i za koliko: Detaljna računica
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Nova dokumentarna serija "Kultura Srba u Hrvatskoj" od 16. septembra na RTS: Scenaristkinja Nataša Drakulić o tome kako je identitet opstajao uprkos vremenu i okolnostima
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Ceca se nije pojavila na slavlju Saše Matića, a evo i zašto: U Beogradu na tajnoj lokaciji sprema ono što svi najviše čekaju
Blic pre 9 minutajoš 2 povezane