Povezane vesti
Vesna Đogani šokirala porodičnim tajnama! Sin mi kaže da sam glupa!
Svet plus 17.12.2019
Bez dlake na jeziku progovorila o svemu. Vesna Đogani šokirala porodičnim tajnama, pa potkačila i Anabelu. Sin mi kaže da sam glupa! Vesna i Đole Đogani važe za jedan od najskladnijih estradnih parova, a ljubav prema poslu je pomogla da se dodatno… »
"Sin mi kaže da sam glupa, Đole mi proverava telefon": Vesna Đogani iznela šok porodične tajne, a na pomen Anabele je imala…
Blic 17.12.2019
Vesna Đogani u poslednje vreme retko se pojavljuje u javnosti, a sada je otkrila pojedine detalje iz privatnog života. Vesna i Đole Đogani imaju sina i ćerku, a kako kaže pevačica trenutno je Đole zadužen za obaveze oko sina, a ona za naslednicu. - Sada… »
Vesna Đogani otkrila sve porodične tajne: Đole je ljubomoran, a sin mi kaže da sam glupa! Onda je potkačila Anabelu! Šok
Kurir 17.12.2019
Vesna Đogani dugo je bila u zapećku i nije se pojavljivala u domaćim medijima, ali kako i sama priznaje, uželela se naše publike, pa će je sada biti više u prestonici. Ona priznaje da ima muža za poželeti, te da je on i, pored toga što je ljubomoran… »
Vesti dana »

Stiže letnja primena reda vožnje u GSP Evo kako će ove linije saobraćati od sutra
Kurir pre 21 minutajoš 2 povezane

Odluka o otkazima nastavnicama iz Srbobrana doneta, biće objavljena za tri dana
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Viši sud poništio odluku GIK Zaječar: Opozicioni prigovori ponovo u razmatranju
Danas pre 6 minutajoš 1 povezana

Temperatura neće padati ispod 32 stepena mesec dana! Još za vikend svežije, a onda kreće pakao, +38 već od nedelje
Blic pre 3 satajoš 1 povezana