Povezane vesti

Vesna Đogani šokirala porodičnim tajnama! Sin mi kaže da sam glupa!

Vesna Đogani šokirala porodičnim tajnama! Sin mi kaže da sam glupa!

Svet plus 17.12.2019
Bez dlake na jeziku progovorila o svemu. Vesna Đogani šokirala porodičnim tajnama, pa potkačila i Anabelu. Sin mi kaže da sam glupa! Vesna i Đole Đogani važe za jedan od najskladnijih estradnih parova, a ljubav prema poslu je pomogla da se dodatno… »
"Sin mi kaže da sam glupa, Đole mi proverava telefon": Vesna Đogani iznela šok porodične tajne, a na pomen Anabele je…

"Sin mi kaže da sam glupa, Đole mi proverava telefon": Vesna Đogani iznela šok porodične tajne, a na pomen Anabele je…

Blic 17.12.2019
Vesna Đogani u poslednje vreme retko se pojavljuje u javnosti, a sada je otkrila pojedine detalje iz privatnog života. Vesna i Đole Đogani imaju sina i ćerku, a kako kaže pevačica trenutno je Đole zadužen za obaveze oko sina, a ona za naslednicu… »
Vesna Đogani otkrila sve porodične tajne: Đole je ljubomoran, a sin mi kaže da sam glupa! Onda je potkačila Anabelu! Šok

Vesna Đogani otkrila sve porodične tajne: Đole je ljubomoran, a sin mi kaže da sam glupa! Onda je potkačila Anabelu! Šok

Kurir 17.12.2019
Vesna Đogani dugo je bila u zapećku i nije se pojavljivala u domaćim medijima, ali kako i sama priznaje, uželela se naše publike, pa će je sada biti više u prestonici. Ona priznaje da ima muža za poželeti, te da je on i, pored toga što je… »

Vesti dana »