Povezane vesti

Izvršitelj uhapšen zbog zloupotreba

Politika 17.12.2019
Pripadnici policijskog Odeljenja za borbu protiv korupcije u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su sudskog izvršitelja U. K. (1973) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio… »

Pao diler iz Kule: Policajci ga zaustavili, pa mu u prtljažniku automobila pronašli marihuanu

Kurir 17.12.2019
Policija je uhapsila B.P. (31) iz Kule, zbog sumnje da je prodavao marihuanu. Policija je u prtljažniku njegovog automobila našla i zaplenila nešto više od tri kilograma marihuane, kada ga je zaustavila na ulazu u Vrbas, u blizini Kule. Osumnjičeni… »

Uhapšen sa više od tri kilograma marihuane kod Vrbasa

Blic 17.12.2019
Policija je juče u Vrbasu zaplenila tri kilograma i 130 grama marihuane i uhapsila B. P. (31) iz Kule, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Droga je pronađena u… »

Pratio je automobilom, presretao, pozivao telefonom: Uhapšen policajac (50) koji je proganjao bivšu

Večernje novosti 17.12.2019
Na silu je ušao u njen automobil i preteći tražio da obnove vezu. Policijski službenik M. M. (50) iz Valjeva uhapšen je zbog sumnje da je proganjao tridesetdvogodišnju ženu sa kojom je bio u emotivnoj vezi. Sumnja se da je ženu pratio svojim… »

MUP: Uhapšen sudski izvršitelj, uzimao novac od dužnika a nije uplaćivao poveriocima

Novi magazin 17.12.2019
Policija je u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsila sudskog izvršitelja U.K. (46) zbog sumnje da je zloupotrebom službenog položaja nezakonito prisvojio oko 838.000 dinara, saopštio… »

Uhapšen izvršitelj, tuđ novac zadržao za sebe

Radio 021 17.12.2019
Sudski izvršitelj U.K. (46) uhapšen je zbog zloupotrebe službenog položaja, a uhapsili su ga pripadnici Odeljenja za borbu protiv korupcije MUP-a u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu. On se… »

Novi Pazar: Uhapšen zbog sumnje na tešku krađu

RTV 17.12.2019
NOVI PAZAR - Policija u Novom Pazaru je uhapsila R. Đ. (22) iz tog grada, zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa, saopštio je danas MUP. Policija je osumnjičenog zatekla sa većom količinom kozmetičkih i prehrambenih proizvoda koje… »

Policajac iz Valjeva uhapšen zbog proganjanja žene

RTV 17.12.2019
VALJEVO - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu uhapsili su policijskog službenika M. M. (50) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo proganjanje. Sumnja se da je on u prethodnom periodu proganjao ženu… »

Novi Pazar: Uhapšen zbog sumnje na tešku krađu

Dnevnik 17.12.2019
NOVI PAZAR: Policija u Novom Pazaru je uhapsila R. Đ. (22) iz tog grada, zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa, saopštio je danas MUP. Policija je osumnjičenog zatekla sa većom količinom kozmetičkih i prehrambenih proizvoda koje… »

Uhapšen izvršitelj Uzeo od dužnika 840.000 i potrošio na sebe

Press 17.12.2019
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su sudskog izvršitelja U. K. (46) zbog postojanja osnova sumnje… »

Zaplenjena marihuana u Vrbasu: Droga pronađena u prtljažniku automobila

Večernje novosti 17.12.2019
Policija je zaplenila tri kilograma i 130 grama marihuane i uhapsila B. P. (31). NOVOSADSKA policija zaplenila je tri kilograma i 130 grama marihuane i uhapsili B. P. (31) iz Kule, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena… »

Uhapšen lopov (22) u Novom Pazaru: Iz kioska ukrao kozmetičke i prehrambene proizvode

Kurir 17.12.2019
Policija u Novom Pazaru je uhapsila R. Đ. (22) iz tog grada, zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa, saopštio je danas MUP. Policija je osumnjičenog zatekla sa većom količinom kozmetičkih i prehrambenih proizvoda koje je, kako se… »

Uhapšen sudski izvršitelj: Novac dužnika trošio za svoje potrebe?!

Večernje novosti 17.12.2019
Osumnjičenom U.K. određeno zadržavanje do 48 sati. PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su sudskog… »

Ukrao traktor: U Staroj Pazovi uhapšen muškarac

Blic 17.12.2019
Policija u Staroj Pazovi, u saradnji sa policijom u Petrovcu na Mlavi, uhapsila je D. R. zbog sumnje da je ukrao traktor. Sumnja se da je D. R. (65) u junu ove godine sa placa prodajnog objekta u Novim Banovcima ukrao traktor i odvezao ga u Petrovac na… »

Uhapšen izvršitelj: Uzeo od dužnika 840.000 i potrošio na sebe

Blic 17.12.2019
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su sudskog izvršitelja U. K. (46) zbog postojanja osnova sumnje… »

U NS uhapšen sudski izršitelj, novac od dužnika zadržavao za sebe

Dnevnik 17.12.2019
NOVI SAD: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su sudskog izvršitelja U. K.(1973) zbog postojanja… »

Sudski izvršitelj iz Novog Sada uhapšen zbog zloupotrebe službenog položaja

Moj Novi Sad 17.12.2019
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odelјenja za borbu protiv korupcije u saradnji sa Posebnim odelјenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su sudskog izvršitelјa U. K. (1973) zbog postojanja osnova… »

Dolijao: Uhapšen zbog sumnje da je letos ukrao traktor u Novim Banovcima i odvezao ga u Petrovac na Mlavi

Kurir 17.12.2019
SREMSKA MITROVICA - Policija u Staroj Pazovi, u saradnji sa policijom u Petrovcu na Mlavi, uhapsila je D. R. zbog sumnje da je ukrao traktor. Sumnja se da je D. R. (65) u junu ove godine sa placa prodajnog objekta u Novim Banovcima ukrao traktor i odvezao… »

Uhapšen sudski izvršitelj zbog iznuđivanja novca od dužnika

RTS 17.12.2019
Sudski izvršitelj U. K. iz Novog Sada uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba službenog položaja. U. K. (1973) se sumnjiči da je u periodu od januara 2018. godine do hapšenja uzimao novac od dužnika u… »

Uhapšen sudski izvršitelj: Uzimao pare od dužnika, pa ih trošio na sebe?! Spiskao 840.000 dinara

Kurir 17.12.2019
NOVI SAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su sudskog izvršitelja U. K. (46) zbog postojanja… »

Uhapšen sudski izvršitelj iz Novog Sada: Od dužnika ukrao skoro 830.000 dinara

Telegraf 17.12.2019
U.K. je zloupotrebio službeni položaj, izdavao je priznanice o primopredaji novca koji nije uplaćivao na račun poverioca. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje… »

Ukrao traktor u Pazovi, odvezao ga u Petrovac na Mlavi

Dnevnik 17.12.2019
NOVI SAD: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi, u saradnji sa policijom u Petrovcu na Mlavi, uhapsili su D. R. (65), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa. Sumnja se da je D. R. u junu ove godine… »

Policajac (50) iz Valjeva uhapšen, proganjao bivšu (32): Pratio, presretao, zivkao, pa joj upao u auto i pretio?!

Kurir 17.12.2019
BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu uhapsili su policijskog službenika M. M. (50) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo proganjanje. Sumnja se da je on u prethodnom periodu proganjao ženu… »

Pao diler iz Kule: 3 kilograma marihuane policija mu našla u automobilu

Kurir 17.12.2019
Policija je uhapsila B.P. (31) iz Kule, zbog sumnje da je prodavao marihuanu. Policija je u prtljažniku njegovog automobila našla i zaplenila nešto više od tri kilograma marihuane, kada ga je zaustavila na ulazu u Vrbas, u blizini Kule. Osumnjičeni… »

Uhapšen valjevski policajac: Slao poruke ženi, pratio je kolima i pretio

Blic 17.12.2019
Policajci u Valjevu uhapsili su policijskog službenika M. M. (50) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo proganjanje. Sumnja se da je on u prethodnom periodu proganjao ženu (32) sa kojom je bio u emotivnoj vezi, pratio… »

Policajac uhapšen zbog proganjanja žene u Valjevu

Dnevnik 17.12.2019
BEOGRAD: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu uhapsili su policijskog službenika M. M. (50) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo proganjanje. Sumnja se da je on u prethodnom periodu proganjao ženu… »

Uhapšen policijski službenik zbog sumnje da je proganjao ženu

B92 17.12.2019
Beograd -- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu uhapsili su policijskog službenika M. M. (50) iz Valjeva. M.M. je osumnjičen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo proganjanje. Sumnja se da je on u prethodnom… »

Policajac u Valjevu primenio silu da bi mu se bivša vratila, ali ništa

Mondo 17.12.2019
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu uhapsili su policijskog službenika M. M. (50) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo proganjanje. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu uhapsili su… »

Policajac iz Valjeva uhapšen zbog proganjanja žene

Radio 021 17.12.2019
Policija u Valjevu uhapsila je policijskog službenika M. M. (50) iz tog mesta zbog proganjanja. Sumnja se da je on u prethodnom periodu proganjao ženu (32) sa kojom je bio u emotivnoj vezi, pratio je svojim vozilom, presretao, pozivao telefonom i slao… »

Uhapšen policajac u Valjevu: Osumnjičen da je proganjao ženu, na silu ušao u njen auto i pretio joj

Telegraf 17.12.2019
Njih dvoje su, navodno, prethodno bili u emotivnoj vezi. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu uhapsili su policijskog službenika M. M. (50) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo proganjanje. Sumnja se… »

Na ulazu u Vrbas zaplenjeno više od tri kilograma marihuane

Dnevnik 17.12.2019
NOVI SAD: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova zaplenili su tri kilograma i 130 grama marihuane i uhapsili B. P. (1988) iz Kule, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih… »

Vesti dana »