Povezane vesti

Vučević odgovorio na gnusne optužbe Jeremićevog pulena: "Ne plašim se ja vaše mafijaško-tajkunske političke bande"

Vučević odgovorio na gnusne optužbe Jeremićevog pulena: "Ne plašim se ja vaše mafijaško-tajkunske političke bande"

Srbija danas 17.12.2019
Lažno prijavljivanje u slučaju "Jovanjica" Potpredsednik SNS i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević odlučno je odgovorio na brutalne optužbe potpredsednika Narodne stranke Miroslava Aleksića koji je protiv njega podneo krivičnu prijavu zbog… »
Vučević odgovorio Aleksiću: Država se bori protiv onih koji lažno tuže i sude

Vučević odgovorio Aleksiću: Država se bori protiv onih koji lažno tuže i sude

N1 Info 17.12.2019
Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Miloš Vučević, reagujući na krivičnu prijavu koju je protiv njega podneo potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić, izjavio da je to vid pritiska na pravosudne organe kako narod, kako je… »
Aleksić tužio Vučevića zbog lažnog prijavljivanja i ometanja pravde

Beta video 17.12.2019
BEOGRAD - Ispred Tužilaštva za organizovani kriminal potpredsednik Narodne stranke i poslanik Miroslav Aleksić uručio je tužilaštvu informacije o slučaju ``Jovanjica`` i podneo krivičnu prijavu protiv gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića… »

Beta video 17.12.2019
BEOGRAD - Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić podneo je danas krivičnu prijavu protiv gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića zbog lažnog prijavljivanja i ometanja pravde i dostavio Tužilaštvu za organizovani kriminal informacije o… »
Potpredsednik Narodne stranke podneo krivičnu prijavu protiv Miloša Vučevića

Potpredsednik Narodne stranke podneo krivičnu prijavu protiv Miloša Vučevića

Moj Novi Sad 17.12.2019
Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić podneo je danas krivičnu prijavu protiv gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića zbog lažnog prijavljivanja i ometanja pravde i dostavio Tužilaštvu za organizovani kriminal informacije o slučaju… »

Vesti dana »