Povezane vesti

Marko Miljković izneo sve detalje raskida sa Lunom: "Nema svrhe da veza bude bolesna"

Marko Miljković izneo sve detalje raskida sa Lunom: "Nema svrhe da veza bude bolesna"

Alo 18.12.2019
Šokirao sve! Marko Miljković otvorio je dušu o raskidu sa Lunom Đogani i priznao šta je glavni razlog raskida. "Malo mi se Instagram smučio, ja sam izbrisao sve. To nije bilo upućeno Luni, iako se tada jesmo raspravljali, ali nismo raskinuli… »
Miki Đuričić skida nanogicu i ulazi u Zadrugu: Ovo su sve informacije

Miki Đuričić skida nanogicu i ulazi u Zadrugu: Ovo su sve informacije

Alo 18.12.2019
Šok! Miki Đuričić već početkom februara skida nanogicu i ulazi u Zadrugu kako bi se oprao od svih priča koje ga prate poslednjih godinu dana, ali i kako bi zaradio novac jer je švorc. U svemu tome mu, tajno i iz prikrajka, pomaže Suzana Perović… »
Miljanu i Zolu prekinuli usred se*sa: Od uzdaha sve odzvanjalo, a onda su njih dve upale u sobu (video)

Miljanu i Zolu prekinuli usred se*sa: Od uzdaha sve odzvanjalo, a onda su njih dve upale u sobu (video)

Alo 18.12.2019
Ne mogu bez strasti! Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su i sinoć imali su se*sualni odnos na očigled milionskog auditorijuma "Zadruge 3". Oni su započeli vrelu akciju u pabu, gde su odlučili da noćas spavaju. Njih dvoje su tresli jorgan planinu, a… »
Prvo javno oglašavanje nove devojke Slobe Radanovića: "Grozno mi je..."

Prvo javno oglašavanje nove devojke Slobe Radanovića: "Grozno mi je..."

Alo 18.12.2019
Smeta joj mnogo ovo! Pevač Slobodan Sloba Radanović pojavio se na otvaranju novog prestoničkog lokala sa devojkom Jelenom Đuričanin. Vidno raspoložen, pevač je porazgovarao sa predstavnicima sedme sile o tome kada je i kako upoznao svoju novu… »
Miljana Kulić doživela nervni slom! Nakon pretnji i histerije, usledilo skakanje kroz prozor!

Miljana Kulić doživela nervni slom! Nakon pretnji i histerije, usledilo skakanje kroz prozor!

Alo 18.12.2019
Zola nemoćan! Miljana Kulić je iz čista mira raskinula sa Lazarom Čolićem Zolom i odšetala od njega. Odmah se zaputila ka spavaćoj sobi, gde je počela da histeriše jer je doživela napad panike. - Pet minuta imate da me izvedete, ili lomim sve -… »
Šopićka krišom zavukla Janjušu ruku: Napili se, pa zaboravili da ih kamere snimaju (video)

Šopićka krišom zavukla Janjušu ruku: Napili se, pa zaboravili da ih kamere snimaju (video)

Alo 18.12.2019
Sve je jasno. Ivana Šopić i Marko Janjušević trenutno su u centru medijske pažnje zbog navodne romanse koja se nedavno desila među njima u rijalitiju. Naime, sumnja da su ove dvoje zadrugarka tajno u vezi, a ne žele da otkriju zbog Markovog… »
Poznati estradni par ušao u Zadrugu: Zapevali uz harmoniku - svi skočili od šoka

Poznati estradni par ušao u Zadrugu: Zapevali uz harmoniku - svi skočili od šoka

Alo 18.12.2019
Njih niko nije očekivao. Trenutno je u Zadruzi emisija radio ''Amnezija'', a niko nije očekivao da će u studio ušetati popularni bračni par, pevačica Zorica Brunclik i njen suprug, harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš. Kad su ih voditelji… »
Muž je vara pred milionima sa Draganom Mitar, a ona sada objavila nikad viđeni snimak iz Novog Pazara (foto)

Muž je vara pred milionima sa Draganom Mitar, a ona sada objavila nikad viđeni snimak iz Novog Pazara (foto)

Alo 18.12.2019
Oduševila... Kada je bivša modelsica Dragana Mitar kročila u Zadrugu 3, nastala je prava pometnja u rijalitiju. Mitrova je u Belu kuću ušla kao slobodna žena, a ubrzo se našla u ljubavnom trouglu, nakon što joj se novi dečko Edis Fetić Edo… »
Dragana završila sa Novopazarcem: Posle žurke se dohvatili u krevetu - pucali vreli poljupci

Dragana završila sa Novopazarcem: Posle žurke se dohvatili u krevetu - pucali vreli poljupci

Alo 18.12.2019
Strasno... Od samog ulaska u rijaliti, Edis Edo Fetić i Dragana Mitar intrigiraju javnost turbulentim ljubavnim odnosom. Naime, iako je oženjen, Fetić je ušao u teću sezonu najgledanijeg rijalitija, kako bi dokazao Dragani da je iskreno voli, a ona… »
Sanja Stanković se javno odrekla porodice: Ne želi više da čuje za njih

Sanja Stanković se javno odrekla porodice: Ne želi više da čuje za njih

Alo 18.12.2019
Povredilo je to... Bivša učesnica Zadruge, Sanja Stanković izrevoltirana ponašanjem svoje porodice, odlučila je da ih se javno odrekne. Naime, kakao Alo.rs saznaje Stankovićevu najbliži nisu pozvali da proslavi porodičnu slavu u rodnom Boru, te ju… »
Isplivala vrela slike Dragane Mitar: Modelsica u halterima i crnoj čipki (18+)

Isplivala vrela slike Dragane Mitar: Modelsica u halterima i crnoj čipki (18+)

Alo 18.12.2019
Pozliće vam... Najveća zavodnica u Zadruzi 3, Dragana Mitar svojim izgledom je očarala mnoge muškarce u rijalitiju, ali i izvan njega. Bivša modelsica je pre ulaska u rijaliti imala veliki broj fanova na društvenim mrežama, a najveći deo čini… »
Miljana u naletu histerije pokušala da skoči kroz prozor i pobegne, Zola je jedva sprečio

Miljana u naletu histerije pokušala da skoči kroz prozor i pobegne, Zola je jedva sprečio

Telegraf 18.12.2019
- Pusti me, nije mi dobro, pusti me da rešavam svoje probleme - rekla je Miljana Zoli. Miljana Kulić u naletu histerije i napada panike pokušala je da pobegne iz Zadruge kroz prozor spavaće sobe. Miljana je govorila da joj nije dobro, a onda je… »
Mikiju Đuričiću skraćena kazna kućnog pritvora, evo kada skida nanogicu!

Mikiju Đuričiću skraćena kazna kućnog pritvora, evo kada skida nanogicu!

Telegraf 18.12.2019
- Čas dolazi, čas odlazi od njega, ali takvi su njih dvoje - objasnio je Bojović. Miroslavu Mikiju Đuričiću (42) smanjena je kazna kućnog pritvora za 4 meseca! S tim u vezi, rijaliti zvezda početkom februara skida nanogicu, nakon čega će ući u… »
Marko progovorio o raskidu sa Lunom: "Da smo se upoznali napolju, nikad ne bismo ni bili u vezi"

Marko progovorio o raskidu sa Lunom: "Da smo se upoznali napolju, nikad ne bismo ni bili u vezi"

Telegraf 18.12.2019
Miljković je stavio tačku na vezu sa Đoganijevom i rekao kako nema šanse da se pomire. Marko Miljković gost je novog izdanja emisije "Amidži šou", gde ga je ugostio voditelj Ognjen Amidžić, a jedna od tema je, očekivano, bio raskid sa Lunom… »

Vesti dana »