Повезане вести

Муж је вара пред милионима са Драганом Митар, а она сада објавила никад виђени снимак из Новог Пазара (фото)

Муж је вара пред милионима са Драганом Митар, а она сада објавила никад виђени снимак из Новог Пазара (фото)

Ало 18.12.2019
Одушевила... Када је бивша моделсица Драгана Митар крочила у Задругу 3, настала је права пометња у ријалитију. Митрова је у Белу кућу ушла као слободна жена, а убрзо се нашла у љубавном троуглу, након што јој се нови дечко Едис… »
Познати естрадни пар ушао у Задругу: Запевали уз хармонику - сви скочили од шока

Познати естрадни пар ушао у Задругу: Запевали уз хармонику - сви скочили од шока

Ало 18.12.2019
Њих нико није очекивао. Тренутно је у Задрузи емисија радио ''Амнезија'', а нико није очекивао да ће у студио ушетати популарни брачни пар, певачица Зорица Брунцлик и њен супруг, хармоникаш Мирољуб Аранђеловић Кемиш. Кад су их… »
Испливала врела слике Драгане Митар: Моделсица у халтерима и црној чипки (18+)

Испливала врела слике Драгане Митар: Моделсица у халтерима и црној чипки (18+)

Ало 18.12.2019
Позлиће вам... Највећа заводница у Задрузи 3, Драгана Митар својим изгледом је очарала многе мушкарце у ријалитију, али и изван њега. Бивша моделсица је пре уласка у ријалити имала велики број фанова на друштвеним мрежама, а… »
Сања Станковић се јавно одрекла породице: Не жели више да чује за њих

Сања Станковић се јавно одрекла породице: Не жели више да чује за њих

Ало 18.12.2019
Повредило је то... Бивша учесница Задруге, Сања Станковић изреволтирана понашањем своје породице, одлучила је да их се јавно одрекне. Наиме, какао Ало.рс сазнаје Станковићеву најближи нису позвали да прослави породичну славу у… »
Драгана завршила са Новопазарцем: После журке се дохватили у кревету - пуцали врели пољупци

Драгана завршила са Новопазарцем: После журке се дохватили у кревету - пуцали врели пољупци

Ало 18.12.2019
Страсно... Од самог уласка у ријалити, Едис Едо Фетић и Драгана Митар интригирају јавност турбулентим љубавним односом. Наиме, иако је ожењен, Фетић је ушао у тећу сезону најгледанијег ријалитија, како би доказао Драгани да је… »
Мики Ђуричић скида наногицу и улази у Задругу: Ово су све информације

Мики Ђуричић скида наногицу и улази у Задругу: Ово су све информације

Ало 18.12.2019
Шок! Мики Ђуричић већ почетком фебруара скида наногицу и улази у Задругу како би се опрао од свих прича које га прате последњих годину дана, али и како би зарадио новац јер је шворц. У свему томе му, тајно и из прикрајка, помаже… »
Марко Миљковић изнео све детаље раскида са Луном: "Нема сврхе да веза буде болесна"

Марко Миљковић изнео све детаље раскида са Луном: "Нема сврхе да веза буде болесна"

Ало 18.12.2019
Шокирао све! Марко Миљковић отворио је душу о раскиду са Луном Ђогани и признао шта је главни разлог раскида. "Мало ми се Инстаграм смучио, ја сам избрисао све. То није било упућено Луни, иако се тада јесмо расправљали, али… »
Миљану и Золу прекинули усред се*са: Од уздаха све одзвањало, а онда су њих две упале у собу (видео)

Миљану и Золу прекинули усред се*са: Од уздаха све одзвањало, а онда су њих две упале у собу (видео)

Ало 18.12.2019
Не могу без страсти! Миљана Кулић и Лазар Чолић Зола су и синоћ имали су се*суални однос на очиглед милионског аудиторијума "Задруге 3". Они су започели врелу акцију у пабу, где су одлучили да ноћас спавају. Њих двоје су тресли… »
Прво јавно оглашавање нове девојке Слобе Радановића: "Грозно ми је..."

Прво јавно оглашавање нове девојке Слобе Радановића: "Грозно ми је..."

Ало 18.12.2019
Смета јој много ово! Певач Слободан Слоба Радановић појавио се на отварању новог престоничког локала са девојком Јеленом Ђуричанин. Видно расположен, певач је поразговарао са представницима седме силе о томе када је и како… »
Шопићка кришом завукла Јањушу руку: Напили се, па заборавили да их камере снимају (видео)

Шопићка кришом завукла Јањушу руку: Напили се, па заборавили да их камере снимају (видео)

Ало 18.12.2019
Све је јасно. Ивана Шопић и Марко Јањушевић тренутно су у центру медијске пажње због наводне романсе која се недавно десила међу њима у ријалитију. Наиме, сумња да су ове двоје задругарка тајно у вези, а не желе да открију… »
Миљана Кулић доживела нервни слом! Након претњи и хистерије, уследило скакање кроз прозор!

Миљана Кулић доживела нервни слом! Након претњи и хистерије, уследило скакање кроз прозор!

Ало 18.12.2019
Зола немоћан! Миљана Кулић је из чиста мира раскинула са Лазаром Чолићем Золом и одшетала од њега. Одмах се запутила ка спаваћој соби, где је почела да хистерише јер је доживела напад панике. - Пет минута имате да ме изведете… »
Миљана у налету хистерије покушала да скочи кроз прозор и побегне, Зола је једва спречио

Миљана у налету хистерије покушала да скочи кроз прозор и побегне, Зола је једва спречио

Телеграф 18.12.2019
- Пусти ме, није ми добро, пусти ме да решавам своје проблеме - рекла је Миљана Золи. Миљана Кулић у налету хистерије и напада панике покушала је да побегне из Задруге кроз прозор спаваће собе. Миљана је говорила да јој није… »
Микију Ђуричићу скраћена казна кућног притвора, ево када скида наногицу!

Микију Ђуричићу скраћена казна кућног притвора, ево када скида наногицу!

Телеграф 18.12.2019
- Час долази, час одлази од њега, али такви су њих двоје - објаснио је Бојовић. Мирославу Микију Ђуричићу (42) смањена је казна кућног притвора за 4 месеца! С тим у вези, ријалити звезда почетком фебруара скида наногицу, након… »
Марко проговорио о раскиду са Луном: "Да смо се упознали напољу, никад не бисмо ни били у вези"

Марко проговорио о раскиду са Луном: "Да смо се упознали напољу, никад не бисмо ни били у вези"

Телеграф 18.12.2019
Миљковић је ставио тачку на везу са Ђоганијевом и рекао како нема шансе да се помире. Марко Миљковић гост је новог издања емисије "Амиџи шоу", где га је угостио водитељ Огњен Амиџић, а једна од тема је, очекивано, био… »

Вести дана »