Povezane vesti
"Ne može niko da mi se unosi u facu": Drama na snimanju, Neda Ukraden i Mira Škorić se žestoko posvađale, letelo perje pred…
Blic 18.12.2019
Pevačice Neda Ukraden i Mira Škorić posvađale su se na snimanju novogodišnjeg programa RTS-a. Kako se navodi, problem je nastao kada je Neda zatražila da se poboljša ton dok je pevala, a Mira je smatrala da je to gubljenje vremena, piše "Kurir". - Ne… »
Pičvajz na snimanju! Svađa Mire i Nede! Škorićka: Dobro je prošla, unosila mi se u facu! A razlog je veoma ozbiljan
Kurir 18.12.2019
Pevačice su se posvađale zbog toga što je starija koleginica tražila da se poboljša ton, a temperamentna folkerka je smatrala da je to gubljenje vremena. Nakon skandala s Nadom, usledio je novi sukob, ovaj put između Mire Škorić i Nede Ukraden. Problem… »
Vesti dana »
Oprez! RHMZ niže hitna upozorenja! Za sat-dva stiže snažno nevreme, sve će da tutnji! Ovi delovi Srbije neka se spreme
Blic pre 3 satajoš 31 povezana
(Foto) Ispod ruševina se i dalje čuju glasovi! Tone betona sravnile Venecuelu, oštećeno više od 58.000 zgrada: "Čitav moj život je nestao!"
Blic pre 1 satjoš 29 povezanih
Newsnight: "Ako ne odustane - ide na groblje" - KRIK o pretnjama Nemanji Vidiću
N1 Info pre 3 satajoš 44 povezane
(VIDEO) Aktivisti ZLF-a oblepili novopostavljenu skulpturu terazija na Terazijama
N1 Info pre 2 satajoš 41 povezana
Srbiju preplavili turisti: Za pet meseci više od 1,7 miliona turističkih poseta, zabeleženo skoro pet miliona noćenja
Dnevnik pre 5 satijoš 50 povezanih