Povezane vesti
Delovi Poštanske i Jevrejske bez grejanja zbog havarije
Moj Novi Sad 18.12.2019
Danas od 9.30 sati, zbog sanacije havarije na vrelovodnoj mreži u Poštanskoj ulici broj 3, prekinuta je isporuka toplotne energije za grejanje u Poštanskoj 3–9 i Jevrejskoj 1. Normalizacija u isporuci toplotne energije za grejanje očekuje se istog dana… »
Deo Poštanske i Jevrejske bez grejanja zbog havarije
Radio 021 18.12.2019
Deo Poštanske i Jevrejske ulice nema grejanje zbog havarije na vrelovodnoj mreži u Poštanskoj 3. Bez grejanja su Poštanska 3-9 i Jevrejska 1. Normalizacija u isporuci toplotne energije za grejanje očekuje se danas, u poslepodnevnim časovima. Autor: 021… »
Deo Poštanske i Jevrejske bez grejanja zbog havarije
Dnevnik 18.12.2019
Od 9.30 sati, zbog sanacije havarije na vrelovodnoj mreži u Poštanskoj ulici broj 3, biće prekinuta isporuka toplotne energije za grejanje za objekte u sledećim ulicama: Poštanska 3 – 9; Jevrejska 1. Normalizacija u isporuci toplotne energije za grejanje… »
Vesti dana »
Reči majke mladića iz diskoteke užasa odzvanjaju: "Ne znam da li mi je sin u bolnici ili mrtvačnici" (video)
Dnevnik pre 23 minutajoš 61 povezana
Kako Vučić manipuliše najstarijim građanima: Povećanja nisu "istorijska", rast cena poništiće rast penzija
N1 Info pre 3 satajoš 35 povezanih
uživo Oko 40 ljudi poginulo u baru u Švajcarskoj tokom proslave Nove godine: Proglašena petodnevna žalost
Euronews pre 28 minutajoš 90 povezanih
Obradović pred jedan od najvažnijih mečeva u Evroligi: „Nije im lako, ali imali su vremena za reorganizaciju“
Nova pre 2 satajoš 28 povezanih