Povezane vesti
Mektić objasnio kako je njegov službeni auto slupan: Prilikom preticanja oštećen bmv, vozač izbegavao udes!
Kurir 18.12.2019
Ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić potvrdio je da je pre oko dva meseca oštećen automobil BMW, vlasništvo ministarstva, koji je služio kao njegovo službeno vozilo. "U automobilu nisam bio ja, bio je vozač i pripadnik obezbeđenja. Vraćali su… »
Ko je skršio skupoceni BMW: Slupan službeni automobil ministra Dragana Mektić
Blic 18.12.2019
Skupoceno službeno vozilo Ministarstva bezbednosti BiH, koje je plaćeno 50.000 evra ( 100.000 KM), nedavno je slupano. Reč je o limuzini BMW 5, koju koristi ministar Dragan Mektić, a kupljena je pre dve i po godine, a kako Avaz tvrdi sve je, navodno… »
Preticanje bilo kobno: Mektić otkrio kako je slupan njegov službeni automobil
Blic 18.12.2019
Ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić potvrdio je za Srpskainfo da je pre oko dva meseca oštećen automobil BMW, vlasništvo ministarstva, koji je služio kao njegovo službeno vozilo. – U automobilu nisam bio ja, bio je vozač i pripadnik… »
Vesti dana »

Petnaestominutna tišina i blokada u Bulevaru kralja Aleksandra
Insajder pre 58 minutajoš 49 povezanih

Snimak Novog Beograda iz drona dok se sliva masa ljudi ka centru: Traktori, trobojke i pune ulice VIDEO
Nova pre 2 satajoš 9 povezanih

Severna Makedonija: Više od 50 poginulih, stotine povređenih u požaru
BBC News pre 52 minutajoš 87 povezanih

U požaru u diskoteci u Kočanima u Severnoj Makedoniji više od 50 mrtvih, preko 150 povređenih, uhapšeni organizatori koncerta
RTV pre 46 minutajoš 71 povezana

''Njega jednog sam imao, meni život više ne treba'': Otac ostao bez sina jedinca u tragediji koja je zadesila Severnu Makedoniju
Večernje novosti pre 28 minutajoš 31 povezana