Povezane vesti
Mektić objasnio kako je njegov službeni auto slupan: Prilikom preticanja oštećen bmv, vozač izbegavao udes!
Kurir 18.12.2019
Ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić potvrdio je da je pre oko dva meseca oštećen automobil BMW, vlasništvo ministarstva, koji je služio kao njegovo službeno vozilo. "U automobilu nisam bio ja, bio je vozač i pripadnik obezbeđenja. Vraćali su… »
Ko je skršio skupoceni BMW: Slupan službeni automobil ministra Dragana Mektić
Blic 18.12.2019
Skupoceno službeno vozilo Ministarstva bezbednosti BiH, koje je plaćeno 50.000 evra ( 100.000 KM), nedavno je slupano. Reč je o limuzini BMW 5, koju koristi ministar Dragan Mektić, a kupljena je pre dve i po godine, a kako Avaz tvrdi sve je, navodno… »
Preticanje bilo kobno: Mektić otkrio kako je slupan njegov službeni automobil
Blic 18.12.2019
Ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić potvrdio je za Srpskainfo da je pre oko dva meseca oštećen automobil BMW, vlasništvo ministarstva, koji je služio kao njegovo službeno vozilo. – U automobilu nisam bio ja, bio je vozač i pripadnik… »
Vesti dana »

Šta je zvučni top i koje su posledice po zdravlje ljudi: Demantovana upotreba u Srbiji
Mondo pre 11 minutajoš 53 povezane

(VIDEO) Snimak dronom okupljenih na Novom Beogradu: Nepregledna, kilometarska kolona ljudi
N1 Info pre 4 satijoš 9 povezanih

Vasiljević: Naša procena o 107.000 učesnika veoma realna, izuzetno masovan skup
NIN pre 2 satajoš 26 povezanih

"Ljudi su me gazili, a spaljena tela su bila svuda": Jeziva ispovest Marije koja je preživela horor u Kočanima: Po bolnicama očajnički traži sestru
Blic pre 46 minutajoš 197 povezanih

Novo zlato za basketaše: Srbija je osvojila Kup šampiona savladavši Holandiju u Bangkoku! (video)
Hot sport pre 1 satjoš 22 povezane