Povezane vesti
Vučić o predsedničkoj debati na HRT-u: Od 60 pitanja u Srbiji koja bi možda bila postavljena, o Hrvatskoj verovatno ne bi…
Blic 18.12.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ono što je čuo tokom sinoćnje televizijske debate predsedničkih kandidata u Hrvatskoj ,nije bilo naročito ohrabrujuće i primetio kako su se dva od šest osnovnih pitanja koja su im postavljena… »
Evo šta je Vučić poručio Hrvatima na "četnički pionir" (video)
Mondo 18.12.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić o TV debati 11 kandidata za predsednika Hrvatske i primetio da su dva od 6 ključnih pitanja bila o Srbima, Srbiji, ćirilici. "Oni su bili mnogo ispred nas, ali smanjujemo razliku. Srećan sam što kod nas nema… »
"Đavo mi nije dao mira" Vučić o Hrvatima: Ja sam srećan kad me o njima ne pitaju!
Srbija danas 18.12.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio da je iz profesionalnih razloga gledao sinoćnje sučeljavanje kandidata za predsednika Hrvatske, kojima je Srbija bila jedna od glavnih tema. Nakon otvaranja deonice auto-puta "Miloš Veliki", od Surčina do… »
Vesti dana »
Od nedelje 21 stepen! Jutarnja sutra u minusu, a onda temperatura raste i raste, ali biće i snega i to u Beogradu! Detaljna vremenska prognoza do kraja januara
Blic pre 50 minutajoš 1 povezana
Isak Bonga posle sjajne partije protiv Pariza: Odigrali smo ovaj meč kao da je finale
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Policajci pucali u znak upozorenja: Detalji drame na Čukarici, potraga za vozačem koji je udario saobraćajca
Blic pre 8 satijoš 1 povezana