Повезане вести

Слоба први пут званично у јавности са новом девојком: "Упознао сам је са мојима, одушевљени су!"

Слоба први пут званично у јавности са новом девојком: "Упознао сам је са мојима, одушевљени су!"

Телеграф 18.12.2019
Јелена је приликом фотографисања чак и наслонила главу на Слобино раме, очигледно у жељи да покаже да више нема шта да крије. Слоба Радановић (29) појавио се претходне ноћи у јавности са Јеленом Ђуричанин Марковић, за коју се… »
"А мене су сви давно осудили..." Луна прокоментарисала нову, удату девојку Слобе Радановића

"А мене су сви давно осудили..." Луна прокоментарисала нову, удату девојку Слобе Радановића

Телеграф 18.12.2019
И она сама је била у вези са Слобом док је још био у законитом браку са Кијом Коцкар. Веза Слободана Радановића са Јеленом Ђуричанин Марковић, која је и даље у законитом браку и има двоје деце, синоћ је коначно обелодањена… »
Кија нам је из Америке послала коментар на Слобину везу са удатом Јеленом

Кија нам је из Америке послала коментар на Слобину везу са удатом Јеленом

Телеграф 18.12.2019
Кија истиче да је срећна што ће наокон престати да је повезују са Слобом. Певачица Кристина Кија Коцкар (30) огласила се након што је синоћ њен бивши муж Слободан Радановић (29) усликан са новом девојком на једном јавном… »

Вести дана »