Povezane vesti

Nisam stavljala botoks i ništa nisam operisala: Jami kategorično tvrdi da je uradila samo jedno na sebi!

Nisam stavljala botoks i ništa nisam operisala: Jami kategorično tvrdi da je uradila samo jedno na sebi!

Kurir 19.12.2019
Jasna Milenković Jami žarila je i palila devedesetih godina, a sada proživljava drugu mladost, a tvrdi da se nikada nije operisala. Svi govore da si preterala sa operacijama? - Protiv mene se vodi ozbiljna kampanja. Kad uđete na internet, vidite… »
Jasna Milenković Jami: Po mom ukusu su odbojkaši, vaterpolisti, fudbaleri

Jasna Milenković Jami: Po mom ukusu su odbojkaši, vaterpolisti, fudbaleri

Mondo 19.12.2019
Ali i golmani! Ali i golmani! Jasna Milenković Jami devedesetih je "žalira" estradom, a poznati muškarci su se okretali za njom i želeli je samo za sebe. Ona i danas važi za fatalnu ženu, a pevačica je otkrila kako je uspela da zadrži ovu titulu… »
Jasna Milenković Jami za Kurir o svom ljubavnom životu: Nekad su me hteli matorci a danas me jure klinci

Jasna Milenković Jami za Kurir o svom ljubavnom životu: Nekad su me hteli matorci a danas me jure klinci

Kurir 19.12.2019
Fatalna Pevačica priznaje da su ranije po nju moćni muškarci slali avione, ali tvrdi da među njima nije bio Milo Đukanović. Jasna Milenković Jami žarila je i palila devedesetih godina, a sada proživljava drugu mladost. U intervjuu za Kurir… »

Vesti dana »