Povezane vesti
Zvanično - Liverpul ima prvo januarsko pojačanje!
Sportske.net 19.12.2019
"Redsi" obavljaju stvari po ekspresnom postupku. Kao što je pre par dana i najavljeno, Takumi Minamino će od januara biti novi fudbaler Liverpula. Japanac na "Enfild" stiže iz Salcburga, za koji je igrao u prethodnih pet godina, a u Austriju je stigao… »
Minamino zvanično u Liverpulu, Klop oduševljen!
Mondo 19.12.2019
Brzonogi Japanac bi trebalo da se idealno uklopi u Klopov sistem. Brzonogi Japanac bi trebalo da se idealno uklopi u Klopov sistem. Kao što se i najavljivalo, Liverpul je doveo pojačanje iz Salcburga - Takumi Minamino je zvanično potpisao ugovor sa… »
Prvi Japanac na "Enfildu": Ostvario mi se san, postao sam fudbaler Liverpula
Večernje novosti 19.12.2019
Fudbaler Salcburga Takumi Minamino od 1. januara će biti igrač Liverpula. Fudbaler Salcburga Takumi Minamino od 1. januara će biti igrač Liverpula i tako postati prvi Japanac u istoriji engleskog kluba. "Ostvario mi se san, san da postanem fudbaler… »
Minamino zvanično u Liverpulu za 10 miliona evra (video)
Dnevnik 19.12.2019
LIVERPUL: Japanski fudbaler Takumi Minamino kompletirao je transfer iz Salcburga u Liverpul za 10 miliona evra, potvrdio je danas aktuelni šampion Evrope. Minamino je prošao lekarske preglede nakon što je aktivirana otkupna klauzula i član "crvenih"… »
Liverpul detonirao jutarnju bombu: Redsi doveli zvezdu Red Bul Salcburga!
Telegraf 19.12.2019
Sjajno pojačanje za Redse! FK Liverpul doveo je Takumija Minamina iz Red Bul Salcburga! Odjeknula je prva bomba zimskog prelaznog roka, Minamino je potpisao četvoroipogodišnji ugovor sa Redsima za 7.25 miliona evra i uzeo broj 18. Japanac će zvanično… »
Vesti dana »
"Nisu ispunjeni zahtevi": Oglasili se studenti FDU: Vučićevo obraćanje je napad na sve koji su danima izražavali nezadovoljstvo
Blic pre 2 satajoš 7 povezanih
(Video) Zavirite na gala žurku kod đoganijevih: Vesna i Đole napravili haos kod sina na 18. rođendanu, đuskali sa njim, a ovo je bila najemotivnija scena
Blic pre 58 minutajoš 5 povezanih
Zvezda ispustila vredan bod: Milan pred kraj meča došao do pobede 2:1
Blic pre 58 minutajoš 3 povezane
Rasprava Čovića i Vujoševića o politici: „To ti je prljava voda u koju si ti uleteo da nekom pomogneš“
Danas pre 22 minutajoš 3 povezane