Povezane vesti
Kosanović posle kazne: Oni nisu normalni! Očigledno mnogima smetam
Mondo 19.12.2019
Trener Radničkog iznenađen tromesečnom suspenzijom koju je dobio i najavljuje žalbu. "Na osnovu čega su me kaznili? Rekao sam Bondžuliću samo da je bezobrazan i nepristojan. Ne razumem kako su zbog toga mogli da mi zabrane da radim". Trener Radničkog… »
Žestoko, tri meseca kazne za superligaške trenere zbog izjava!
Sportske.net 19.12.2019
Žestoko, tri meseca kazne za superligaške trenere zbog izjava! Nakon utakmice u Ivanjici kada je Radnički iz Niša slavio protiv Javora sa velikih 0:7, desila se nemila situacija na konferenciji za novinare. Igor Bondžulić i Milorad Kosanović vodili su… »
Žestoke kazne: Kosanović i Bondžulić tri meseca na „hlađenju”
Sportski žurnal 19.12.2019
Zbog neprimerenih izjava po završetku utakmice Javor – Radnički Disciplinska komisija FSS kaznila je trenere Igora Bondžulića i Milorada Kosanovića sa po tri meseca zabrane obavljanja dužnosti. Pošto zimska pauza traje dva meseca šefovi stručnih štabova… »
Kosanović šokiran suspenzijom: Nenormalna odluka!
Sportski žurnal 19.12.2019
Milorad Kosanović, šef stručnog štaba Radničkog iz Niša, bio je iznenađen kad je saznao za izrečenu kaznu od tri meseca zabrane sedenja na klupi. – Ne mogu da verujem, oni nisu normalni. Na osnovu čega su me kaznili. Rekao sam Bondžuliću samo da je… »
Vesti dana »

Ovog vikenda očekuje se početak gužvi na putevima prema destinacijama za odmor
Politika pre 18 minutajoš 17 povezanih

Afrika udara punom snagom! Spremite se, stiže pakleni talas: Cela Srbija u crvenom, osim ovog regiona
Blic pre 2 satajoš 28 povezanih

Zaječar: Viši sud poništio odluku GIK-a, ponovo se odlučuje o izbornim prigovorima
Serbian News Media pre 8 minutajoš 14 povezanih

Veliki požar kod Omiša i Makarske; vatrogasci: Nemamo kontrolu, sve je ugroženo
RTS pre 59 minutajoš 27 povezanih

Ovako je eliminisan iranski komandant Ministarstvo spoljnih poslova Izraela objavilo snimak, udarili iz vazduha (video)
Alo pre 3 minutajoš 25 povezanih