Повезане вести
Косановић после казне: Они нису нормални! Очигледно многима сметам
Мондо 19.12.2019
Тренер Радничког изненађен тромесечном суспензијом коју је добио и најављује жалбу. "На основу чега су ме казнили? Рекао сам Бонџулићу само да је безобразан и непристојан. Не разумем како су због тога могли да ми забране да… »
Жестоко, три месеца казне за суперлигашке тренере због изјава!
Спортске.нет 19.12.2019
Жестоко, три месеца казне за суперлигашке тренере због изјава! Након утакмице у Ивањици када је Раднички из Ниша славио против Јавора са великих 0:7, десила се немила ситуација на конференцији за новинаре. Игор Бонџулић и… »
Жестоке казне: Косановић и Бонџулић три месеца на „хлађењу”
Спортски журнал 19.12.2019
Због непримерених изјава по завршетку утакмице Јавор – Раднички Дисциплинска комисија ФСС казнила је тренере Игора Бонџулића и Милорада Косановића са по три месеца забране обављања дужности. Пошто зимска пауза траје два месеца… »
Косановић шокиран суспензијом: Ненормална одлука!
Спортски журнал 19.12.2019
Милорад Косановић, шеф стручног штаба Радничког из Ниша, био је изненађен кад је сазнао за изречену казну од три месеца забране седења на клупи. – Не могу да верујем, они нису нормални. На основу чега су ме казнили. Рекао сам… »
Вести дана »
Ланчани судар у Марковцу: Неколико аутомобила слупано, стварају се гужве
Блиц пре 28 минутајош 35 повезаних
(Фото) "У том случају би се подигла радиоактивна прашина" Шири се страх од катастрофе из 1986! Ситуација је озбиљна, ИАЕА издала хитно упозорење
Блиц пре 43 минутајош 38 повезаних
УКРАЈИНСКА КРИЗА Амбасадор САД при НАТО-у: Мир у Украјини ближи него икад; Зеленски разговарао са Трамповим тимом
РТВ пре 1 сатјош 37 повезаних
Неуобичајена појава ће се десити на крају године: Чубрило открио хоће ли децембар проћи без праве зиме
Мондо пре 5 сатијош 30 повезаних