Повезане вести
Реч легенде: Ево шта о одласку Милојевића каже Драган Џајић
Хот спорт 19.12.2019
Почасни председник ФК Црвена звезда Драган Џајић признао је да је одлазак Владана Милојевића са места тренера хендикеп за клуб, али да разуме његову одлуку и тренутак у коме то чини. Легендарни фудбалер Црвене звезде Драган… »
Звездан Терзић о растанку: Кад ми је Милоје донео сат... (фото)
Мондо 19.12.2019
Генерални директор црвено-белих открио детаље прекида сарадње са Милојевићем. Први пут му је рекао да одлази пре месец и по. Генерални директор црвено-белих открио детаље прекида сарадње са Милојевићем. Први пут му је рекао… »
Милојевићу се стегло грло: Овако је лакше Звезди, освојио сам и ову титулу!
Мондо 19.12.2019
Црвено-бели се званично растали са тренером. У присуству клупског врха, легенди и чланова управног одбора објаснио да је донео одлуку прошлог лета. Црвено-бели се званично растали са тренером. У присуству клупског врха, легенди и… »
Готово: Црвена звезда већ сутра промовише новог тренера!
Спортал блиц 19.12.2019
од , а његов наследник на клупи црвено - белих биће званично представљен већ сутра. , легенда клуба са „Маракане” и српског фудбала, имаће промоцију у петак после поднева. Званично, дакле, на тај начин место шефа стручног штаба… »
Аплаузи на Маракани: Хвала ти, Милоје!
Моззарт спорт 19.12.2019
“Могао сам да одем на лето, то би био добар тренутак за мене, али лош за клуб“, каже сад већ бивши тренер Црвене звезде на опроштајној конференцији за новинаре. Било је емотивно и кад је Роберт Просинечки пустио сузу. Али чини се… »
Владан Милојевић: План ми је био да одем у јуну, али би то био лош тајминг по мог наследника, самим тим и по мене!
Хот спорт 19.12.2019
Сада већ бивши тренер Црвене звезде Владан Милојевић обратио се јавности на ванредној конференцији за новинаре. Владана Милојевића су у препуној конференцијској сали дочекали навијачи Црвене звезде уз новинаре. Добио је… »
Милојевић потврдио да напушта Звезду: Хвала што ме разумете
Дневник 19.12.2019
БЕОГРАД: Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић потврдио је данас да одлази са те функције. Милојевић је на ванредној конференцији за медије на стадиону "Рајко Митић" одлучио да се опрости од клуба у коме је провео две и… »
Познат станковићев тим: Долазе два Милошевића у стручни штаб, нема Косановића
Хот спорт 19.12.2019
Дејан Станковић нови је шеф стручног штаба Црвене звезде, а познато је и ко ће помагати прослављеном фудбалеру у ‘Љутице Богдана’. Владан Милојевић није више тренер Црвене звезде. Он ће се за неких десетак минута обратити… »
Декијев уговор, ово је битан детаљ!
Спортске.нет 19.12.2019
Дејан Станковић ће постати нови тренер Црвене звезде. Кормило Црвене звезде преузео је Дејан Станковић, а ускоро се очекује и промоција овог тренера након одласка Владана Милојевића. Колико ће се Деки задржати? Дејан Станковић је… »
Вести дана »

Ово је жена из Богатића која је погинула док је била са сином (3): На њих налетео возач, није се зауставио
Телеграф пре 2 сатајош 4 повезане

Познати ланац пекара пред банкротом: После 74 године постојања запали у финансијску кризу
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана

"Људи су вриштали, призор је био језив" Тешка несрећа код Шумадија сајма (Фото)
Ало пре 2 сатајош 3 повезане