Povezane vesti
Održana sednica BNV
Radio sto plus 19.12.2019
Inženjerka tehnologije iz Nove Varoši Behija Hadžić izabrana je danas za članicu Izvršnog odbora Bošnjačkog nacionalnog vijeća (BNV). Iz ovog nacionalnog organa je saopšteno da je na današnjoj sednici konstantovana ostavka i prestanak mandata vijećniku… »
BNV: Ostavka Šemsovića, Hadžić nova članica Izvršnog odbora
IndeksOnline 19.12.2019
NOVI PAZAR – Bošnjačko nacionalno veće danas je održalo petu sednicu na kojoj je inženjer tehnologije iz Nove Varoši Behija Hadžić izabrana za članicu Izvršnog odbora Veća. Većnici su danas konstatovali ostavku i prestanak mandata većniku prof. dr. Seadu… »
Vesti dana »
FINALE ELITE 9 UŽIVO: Milena Kačavenda zauzela 7. mesto! Sin Nikola dočekao majku i DEMANTOVAO navode, pa usledilo grljenje sa Durdžićima: „Drago mi je što sam ispratila Anđela i Janjuša!“
Svet & Skandal pre 14 minutajoš 10 povezanih
Bivši ljubavnici u duelu Najduhovitiji rijaliti učesnik izbačen iz superfinala: Svaki presek sve napetiji
Blic pre 30 minutajoš 7 povezanih
"Nisam ni znao da je ćerka bila kod mene" Nakon što je izneo optužbe na Miličin račun, Terza spustio loptu, umešao se brat: Burno je odreagovao... (video)
Kurir pre 25 minutajoš 6 povezanih
Španski reprezentativac progovorio o paklu posle finala: Argentinci pokušali da ga udare, a evo šta je on poručio...
Kurir pre 2 satajoš 3 povezane
Kad i gde možete da gledate meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona Larn – Crvena zvezda?
Danas pre 4 satijoš 1 povezana