Povezane vesti
Trampova Srpkinja: Želela sam da moj glas ima moć
Dnevnik 19.12.2019
BEOGRAD: Sadašnji ekonomski pokazatelji u Srbiji su pozitivni i stvari idu na bolje u mnogim segmentima, ali je preostalo još dosta posla kako bi se, pre svega, poboljšao životni standard ljudi - ocenjuje ekonomske prilike u Srbiji predsednica američke… »
"Plakala sam, ovo su moja braća i sestre": Trampova Srpkinja došla je u svoju gimnaziju posle 28 godina, a ono što je zatekla…
Blic 19.12.2019
Suzdržavala je suze, ali je ipak zaplakala. "Bilo je to veliko iznenađenje, da me u Matematičkoj gimnaziji u koju sam došla prvi put posle 28 godina, sačeka moje odeljenje", ispričala je jutros za "Blic Biznis" Jelena Mekvilijams, predsednica američke… »
Vesti dana »
Spremo: Apsurd je da pravosuđe u ovoj zemlji više štiti evropska institucija, nego što to radi Visoki savet sudstva
N1 Info pre 56 minutajoš 38 povezanih
BIA upozorava Aleksandra Vučića da ne ide u Crnu Goru: "Visok rizik zbog Radoja Zvicera"
Mondo pre 21 minutajoš 82 povezane
Mladić uhapšten zbog pranja novca u Beogradu: Sumnjiči da je imao desetine hiljada evra iz kriminalnih aktivnosti
Euronews pre 31 minutajoš 90 povezanih
Bogdan Bogdanović ostao bez reči zbog smrti Edina Avdića, jedna objava mnogo toga govori
Nova pre 21 minutajoš 35 povezanih