Povezane vesti
Otišla u Ameriku sa 500 dolara u džepu, postala najmoćnija Srpkinja
Mondo 19.12.2019
Jelena Makvilijams, devojačko Obrenić rođena je u Beogradu 1973. godine, a iz Beograda je otišla 1991. godine. Priseća se da se u Ameriku zaputila sa svega 500 dolara u džepu na razmenu učenika u Kalforniju. Sada je u administraciji Donalda Trampa… »
Trampova Srpkinja došla kući posle 30 godina Ja sam Jelena, rođena sam u Beogradu! U Ameriku sam otišla sa 500 $ u džepu
Kurir 19.12.2019
BEOGRAD - Ja sam Jelena Mekvilijams, rođena sam u Beogradu 1973, a u Ameriku sam došla 1991. sa 500 dolara u džepu - ovako se sada već Amerikanka srpskog porekla i jedna od najmoćnijih Srpkinja u SAD predstavila srpskoj javnosti povodom posete Beogradu u… »
Vesti dana »
Lep i sunčan dan, a potom sledi preokret: Stiže nam "mlazna struja" sa Grenlanda, temperatura u Srbiji pada na nulu
Dnevnik pre 4 satijoš 29 povezanih
Studenti krenuli biciklima po Srbiji: U Vranje stižu 24. septembra
Vranje news pre 5 minutajoš 23 povezane
Tramp preti EU 'ozbiljnim carinama' zbog saveza sa Kanadom, Karni kaže: 'Bićemo svetionik drugima'
BBC News pre 10 minutajoš 43 povezane
Konačno usvojen "Grejemov zakon", najveći udar Amerike na Rusiju! Posle skoro godinu i po dana potvrdili ga kongresmeni, čeka se Trampov potpis na sankcije
Kurir pre 1 satjoš 18 povezanih
Majkama do 2,5 miliona dinara za kuću na selu: Država spojila dve mere, nekretnina može biti potpuno besplatna (FOTO)
RINA pre 5 minutajoš 12 povezanih