Povezane vesti

AIK banka za otkup Komercijalne nudi manje od 400 miliona evra

Nova ekonomija 20.12.2019
Najviše novca za kupovinu 83% vlasništva nad Komercijalnom bankom ponudila je domaća AIK banka Miodraga Kostića, oko 395 miliona evra, prenosi Danas. Prema nezvaničnim informacijama tog lista, u tu svotu bi trebalo uračunati i dividendu za ovu… »

AIK Banka dala najveću ponudu za Komercijalnu, ali manju od prvobitne

Kamatica 20.12.2019
Prema nezvaničnim informacijama tog lista, u tu svotu bi trebalo uračunati i dividendu za ovu godinu, kao i dodeljenu ali još uvek neisplaćenu dobit od oko 30 miliona evra. Uračunavjući ta dva dodatka, Komercijalna bi bila vrednovana 471 milion… »

Kostić za Komercijalnu ponudio najviše: Od ukupno tri koverte"najvrednije" pismo AIK banke

Blic 20.12.2019
Najvišu obavezujuću ponudu za Komercijalnu banku dala je domaća AIK banka, u vlasništvu Miodraga Kostića. Ona je ponudila oko 395 miliona evra, piše list "Danas" pozivajući se na nezvanične izvore. U ovu sumu bi navodno trebalo uračunati i… »

AIK banka dala najbolju ponudu za Komercijalnu banku

SEEbiz 20.12.2019
BEOGRAD - Najvišu obavezujuću ponudu za Komercijalnu banku dala je domaća AIK banka, u vlasništvu Miodraga Kostića. Ona je ponudila oko 395 miliona evra, piše list "Danas" pozivajući se na nezvanične izvore. U tu sumu bi navodno trebalo uračunati… »

Najvišu ponudu za Komercijalnu banku dala banka u vlasništvu Miodraga Kostića

B92 20.12.2019
Beograd -- Najvišu obavezujuću ponudu za Komercijalnu banku dala je domaća AIK banka, u vlasništvu Miodraga Kostića. Ona je ponudila oko 395 miliona evra, piše list "Danas" pozivajući se na nezvanične izvore. U tu sumu bi navodno trebalo… »

Nezvanično: Miodrag Kostić najviše ponudio za Komercijalnu banku

RTV 20.12.2019
BEOGRAD - Najvišu obavezujuću ponudu za Komercijalnu banku dala je domaća AIK banka, u vlasništvu Miodraga Kostića, u visini od 395 miliona evra, piše Danas pozivajući se na nezvanične informacije. U tu sumu trebalo bi računati i dividendu za ovu… »

Kostić nudi 395 miliona evra za Komercijalnu banku

Dnevnik 20.12.2019
BEOGRAD: Najvišu obavezujuću ponudu za Komercijalnu banku dala je domaća AIK banka, u vlasništvu Miodraga Kostića, u visini od 395 miliona evra, piše Danas pozivajući se na nezvanične informacije. U tu sumu trebalo bi računati i dividendu za ovu… »

Danas: Miodrag Kostić najviše ponudio za Komercijalnu banku

Radio 021 20.12.2019
Najvišu obavezujuću ponudu za Komercijalnu banku dala je domaća AIK banka, u vlasništvu Miodraga Kostića, u visini od 395 miliona evra, piše "Danas" pozivajući se na nezvanične informacije. U tu sumu trebalo bi računati i dividendu za ovu godinu… »

Ponuda za Komercijalnu banku samo 395 miliona evra

Danas 20.12.2019
Najviše novca za vodeću državnu banku nudi AIK Miodraga Kostića Prema nezvaničnim informacijama do kojih je Danas došao, najvišu obavezujuću ponudu za Komercijalnu banku dala je domaća AIK banka, u vlasništvu Miodraga Kostića i to u visini od… »

Vesti dana »