Povezane vesti
Puca joj za slobinu devojku! Kija Kockar odmah stala pred oltar i bivšem poručila ovo (video)
Kurir 20.12.2019
Sloba Radanović je podigao nezapamćenu medijsku prašinu kada je izjavio da tokom naredne godine planira da se oženi. "Našao sam osobu koja mi odgovara u svakom pogledu, planiram da se oženim ponovo. Moguće već u toku sledeće godine", izjavio je Sloba… »
Kija kockar ponovo pred oltarom: Evo šta je uradila u Americi, ovo će pokrenuti buru komentara
Blic 20.12.2019
Sloba Radanović je podigao nezapamćenu medijsku prašinu kada je izjavio da u planu ima ženidbu u toku naredne godine. - Našao sam osobu koja mi odgovara u svakom pogledu, planiram da se oženim ponovo. Moguće već u toku sledeće godine - izjavio je Sloba… »
Vesti dana »

(Mapa) "uslovi su: Ekstremni!" RHMZ od jutros niže upozorenja: Paklena vrućina, opasnost od požara, pa potpuni obrt - za manje od 24 sata
Blic pre 23 minutajoš 15 povezanih

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Novak Đoković - Kameron Nori u 3. kolu US Opena
Telegraf pre 57 minutajoš 15 povezanih

Bez zadržavanja na rampama auto-puteva, outnička vozila na Batrovcima čekaju 2 sata
RTV pre 1 satjoš 5 povezanih