Povezane vesti
Puca joj za slobinu devojku! Kija Kockar odmah stala pred oltar i bivšem poručila ovo (video)
Kurir 20.12.2019
Sloba Radanović je podigao nezapamćenu medijsku prašinu kada je izjavio da tokom naredne godine planira da se oženi. "Našao sam osobu koja mi odgovara u svakom pogledu, planiram da se oženim ponovo. Moguće već u toku sledeće godine", izjavio je Sloba… »
Kija kockar ponovo pred oltarom: Evo šta je uradila u Americi, ovo će pokrenuti buru komentara
Blic 20.12.2019
Sloba Radanović je podigao nezapamćenu medijsku prašinu kada je izjavio da u planu ima ženidbu u toku naredne godine. - Našao sam osobu koja mi odgovara u svakom pogledu, planiram da se oženim ponovo. Moguće već u toku sledeće godine - izjavio je Sloba… »
Vesti dana »
Đedović Handanović predstavila tri prioriteta za 2026. godinu: Prekid sankcija NIS-u na prvom mestu
Telegraf pre 22 minutajoš 19 povezanih
U Bujanovcu se evro u utorak u menjačnicama prodavao i po 120 dinara, uz ocenu da će, zbog velike tražnje, kurs biti još viši.
OK radio pre 2 satajoš 9 povezanih
Zaraženo više od 400 mališana, čak 14 žarišta u Beogradu: Kako da prepoznate dečje gliste i kako se leče
Nova pre 1 satjoš 3 povezane
SRCE: EU da razmotri mere ličnih sankcija za one u krugu vlasti koji preziru zakon i šire nasilje
Nova pre 1 satjoš 20 povezanih