Povezane vesti

„Počele same da izlaze”: Brena morala na hitnu operaciju, pa pokazala šta joj se desilo (video)

„Počele same da izlaze”: Brena morala na hitnu operaciju, pa pokazala šta joj se desilo (video)

Večernje novosti 20.12.2019
Pevačica nije želela da javno da govori o ovom problemu, ali je sada, nakon uspešno održanih koncerata, ipak ispričala šta joj se događalo. Lepa Brena prošlog vikenda održala je dva spektakularna koncerta u Zagrebu, a samo nedelju dana pre toga… »
Žice počele same da izlaze iz lakta: Lepa Brena operisana, pokazala šta joj je sve izvađeno iz ruke

Žice počele same da izlaze iz lakta: Lepa Brena operisana, pokazala šta joj je sve izvađeno iz ruke

Telegraf 20.12.2019
- Lekar mi je izvadio čitavu metalnu skalameriju iz ruke - kaže Brena. Lepa Brena (59) operisana je nedelju dana pre koncerta u Hrvatskoj, a našoj redakciji dostavljen je snimak u kojem pevačica objašnjava šta joj se dogodilo. Kako kaže, to je… »
"Meni je prvoj mesto u Hrvatskoj, jer me ta zemlja iznedrila": Lepa Brena odgovorila hrvatskim vojnicima na napade, o njenim…

"Meni je prvoj mesto u Hrvatskoj, jer me ta zemlja iznedrila": Lepa Brena odgovorila hrvatskim vojnicima na napade, o njenim…

Blic 20.12.2019
Nakon koncerta koji je folk zvezda Lepa Brena održala u Zagrebu, gde je nekoliko hiljada ljudi dva dana uglas pevalo sa njom, četvorica penzionisanih hrvatskih vojnika su se pobunila, a folk zvezda im poručuje da ona šalje poruku mira i ljubavi. Pod… »

Vesti dana »