Повезане вести
Настављено суђење бившем председнику општине Брус
Политика 20.12.2019
Суђење бившем председнику општине Брус Милутину Јеличићу Јутки који је оптужен за недозвољене полне радње и полно узнемиравање некадашње сараднице Марије Лукић настављено је данас у крушевачком Основном суду саслушањем… »
Настављено суђење бившем председнику општине Брус
Слободна Европа 20.12.2019
Суђење бившем председнику општине Брус Милутину Јеличићу Јутки који је оптужен за недозвољене полне радње и полно узнемиравање некадашње сараднице Марије Лукић настављено је у крушевачком Основном суду саслушањем сведока… »
“Зашто лажеш да ме ниси видео уплакану?” Марија Лукић се кроз сузе суочила са Јуткиним сведоком
Вечерње новости 20.12.2019
Судија Александар Коцић дозволио је бившој секретарици Милутина Јеличића да се обрати сведоку одбране директору Туристичке организације Брус Драгољубу Марковићу. КРУШЕВАЦ – Исказима сведока одбране у Основном суду у Крушевцу у… »
Шешељ: Суђење Јутки режирано, то раде НВО и Амбасада САД у Београду (ВИДЕО)
Бета 20.12.2019
Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ напустио је у Крушевцу судјење бившем председнику Општине Брус, Милутину Јеличићу Јутки, осумњиченом за недозвољене полне радње и полно узнемиравање сараднице. Шешељ је… »
"Зашто се знојиш док ме гледаш и лажно: Одговараш?" Драматично на суђењу предатору Јутки, Марија Лукић сведоку у лице рекла…
Блиц 20.12.2019
"Зашто лажеш да ти нисам показивала поруку у којој је писало: "Извини што сам те на силу пољубио?" Зашто лажеш да ме ниси видео уплакану? И када сам ти рекла да се због тога робија. Зашто се знојиш док ме гледаш и лажно… »
Шешељ поново на суђењу Јутки, испред суда транспаренти „Правда за Марију“
Вечерње новости 20.12.2019
Настављено суђење бивешм председнику општине Брус оптуженом за сексуално узнемиравање. КРАЉЕВО – У Основном суду у Крушевцу данас је настављено суђење бившем председнику општине Брус Милутину Јеличићу Јутки оптуженом за… »
Шешељ на суђењу Јутки: Скандал мајстор поново даје подршку сексуалном насилнику
Блиц 20.12.2019
Суђење бившем председнику општине Брус Милутину Јеличићу Јутки за сексуално узнемиравање Марије Лукић настављено је данас у Основном суду у Крушевцу, а суђењу и овај пут писуствује и Војислав Шешељ, лидер радикала и осуђени… »
Вести дана »
Јокић, легендарни Вилт и нико други! Нестварни подаци се непрестано појављују! Оно што Србин ради је баш брутално
Курир пре 39 минутајош 55 повезаних
"Гасне кризе неће бити": Огласио се Бајатовић - Србија има ДВЕ опције
Телеграф пре 44 минутајош 16 повезаних