Povezane vesti

Nastavljeno suđenje bivšem predsedniku opštine Brus

Politika 20.12.2019
Suđenje bivšem predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki koji je optužen za nedozvoljene polne radnje i polno uznemiravanje nekadašnje saradnice Marije Lukić nastavljeno je danas u kruševačkom Osnovnom sudu saslušanjem svedoka odbrane… »

Slobodna Evropa 20.12.2019
Suđenje bivšem predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki koji je optužen za nedozvoljene polne radnje i polno uznemiravanje nekadašnje saradnice Marije Lukić nastavljeno je u kruševačkom Osnovnom sudu saslušanjem svedoka odbrane… »
Šešelj: Suđenje Jutki režirano, to rade NVO i Ambasada SAD u Beogradu (VIDEO)

Šešelj: Suđenje Jutki režirano, to rade NVO i Ambasada SAD u Beogradu (VIDEO)

Beta 20.12.2019
Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj napustio je u Kruševcu sudjenje bivšem predsedniku Opštine Brus, Milutinu Jeličiću Jutki, osumnjičenom za nedozvoljene polne radnje i polno uznemiravanje saradnice. Šešelj je novinarima kazao… »
“Zašto lažeš da me nisi video uplakanu?” Marija Lukić se kroz suze suočila sa Jutkinim svedokom

“Zašto lažeš da me nisi video uplakanu?” Marija Lukić se kroz suze suočila sa Jutkinim svedokom

Večernje novosti 20.12.2019
Sudija Aleksandar Kocić dozvolio je bivšoj sekretarici Milutina Jeličića da se obrati svedoku odbrane direktoru Turističke organizacije Brus Dragoljubu Markoviću. KRUŠEVAC – Iskazima svedoka odbrane u Osnovnom sudu u Kruševcu u petak je… »
"Zašto se znojiš dok me gledaš i lažno: Odgovaraš?" Dramatično na suđenju predatoru Jutki, Marija Lukić svedoku u lice…

"Zašto se znojiš dok me gledaš i lažno: Odgovaraš?" Dramatično na suđenju predatoru Jutki, Marija Lukić svedoku u lice…

Blic 20.12.2019
"Zašto lažeš da ti nisam pokazivala poruku u kojoj je pisalo: "Izvini što sam te na silu poljubio?" Zašto lažeš da me nisi video uplakanu? I kada sam ti rekla da se zbog toga robija. Zašto se znojiš dok me gledaš i lažno odgovaraš?", upitala… »
Šešelj ponovo na suđenju Jutki, ispred suda transparenti „Pravda za Mariju“

Šešelj ponovo na suđenju Jutki, ispred suda transparenti „Pravda za Mariju“

Večernje novosti 20.12.2019
Nastavljeno suđenje bivešm predsedniku opštine Brus optuženom za seksualno uznemiravanje. KRALjEVO – U Osnovnom sudu u Kruševcu danas je nastavljeno suđenje bivšem predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki optuženom za polno… »
Šešelj na suđenju Jutki: Skandal majstor ponovo daje podršku seksualnom nasilniku

Šešelj na suđenju Jutki: Skandal majstor ponovo daje podršku seksualnom nasilniku

Blic 20.12.2019
Suđenje bivšem predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki za seksualno uznemiravanje Marije Lukić nastavljeno je danas u Osnovnom sudu u Kruševcu, a suđenju i ovaj put pisustvuje i Vojislav Šešelj, lider radikala i osuđeni ratni… »

Vesti dana »