Povezane vesti
"Dok je ne zaprosi,: Ništa!" Topalko neće da upozna Heleninog dečka tenisera, ima oštru poruku (video)
Blic 20.12.2019
Ćerka Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović, već mesecima je u vezi sa teniserom Damirom Džumhurom, međutim pevač kaže da ga još nije upoznao. Topalko nam je otkrio iz kog razloga još ne želi da upozna Heleninog dečka Damira, ali i koje… »
Tata Topalko neće ni da čuje za džumhura! Pevač ćerki heleni oštro poručio šta bosanski teniser mora da uradi za nju!
Kurir 20.12.2019
Ćerka Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović, već mesecima je u vezi sa teniserom Damirom Džumhurom, međutim pevač kaže da ga još nije upoznao. Topalko nam je otkrio iz kog razloga još ne želi da upozna Heleninog dečka Damir. "Ja sam njoj… »
Vesti dana »
Greatest 100 percent free Revolves No deposit Incentives to own 2024 Earn Real cash
PP media pre 1 satjoš 10 povezanih
Posle eksplozije i oštećenja kanala Ibar - Lepenac: U Zubinom Potoku prekinuto snabdevanje vodom
Kurir pre 7 satijoš 6 povezanih
Gimnazija "jj Zmaj": Osuđujemo nezakonito političko delovanje nastavnog osoblja
Blic pre 8 satijoš 2 povezane
Petrušev načeo, Teodosić nastavio, Dobrić dovršio: Bajern u „Areni“ prošao kao Štutgart na „Marakani“
Danas pre 7 satijoš 4 povezane
"Spreman sam da odmah okončam rat s: Rusijom!" Zelenski prelomio: Ne mora da se vraća teritorija, imam samo jedan uslov!"
Blic pre 11 satijoš 3 povezane