Povezane vesti
Narko-država usred Evrope: Ima krajeva gde turisti ne zalaze, ubistava je sve više, pretvaramo se u Meksiko!
Kurir 20.12.2019
"Holandija sigurno nije Meksiko, mi nemamo 14.400 ubijenih, ali ako pogledate infrastrukturu, novac koji zarađuje organizovani kriminal, paralelnu ekonomiju... Da, mi imamo narko-državu", rekao je Jan Struijs, predsednik najvećeg holandskog policijskog… »
Ubistva, organizovani kriminal, droga: Zemlja u srcu Evrope još uvek nije narko-država, ali je u opasnosti da to postane
Blic 20.12.2019
"Holandija sigurno nije Meksiko, mi nemamo 14.400 ubijenih, ali ako pogledate infrastrukturu, novac koji zarađuje organizovani kriminal, paralelnu ekonomiju… Da, mi imamo narko državu", priča za BBC Jan Struijs, predsednik najvećeg holandskog policijskog… »
Vesti dana »
Srbija večeras dočekuje Novu godinu po julijanskom kalendaru: Šta je sve planirano za proslavu?
Euronews pre 16 minutajoš 37 povezanih
Ukinuta vanredna situacija u Loznici: Održana sednica Gradskog štaba za vanredne situacije, svi potrošači imaju struju
Kurir pre 26 minutajoš 27 povezanih
Ćulibrk: Moguće da je MOL od Vučića tražio da imaju iste povlastice kao i Rusi
Morava info pre 2 satajoš 31 povezana
Vučić u Abu Dabiju istakao politički značaj AI i energije, sutra s Bin Zajedom i o NIS-u
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih
Vučić: Delegacija EP dolazi u Beograd nepozvana, neću da se sretnem s njima
Beta pre 3 satajoš 21 povezana