Povezane vesti
Narko-država usred Evrope: Ima krajeva gde turisti ne zalaze, ubistava je sve više, pretvaramo se u Meksiko!
Kurir 20.12.2019
"Holandija sigurno nije Meksiko, mi nemamo 14.400 ubijenih, ali ako pogledate infrastrukturu, novac koji zarađuje organizovani kriminal, paralelnu ekonomiju... Da, mi imamo narko-državu", rekao je Jan Struijs, predsednik najvećeg holandskog policijskog… »
Ubistva, organizovani kriminal, droga: Zemlja u srcu Evrope još uvek nije narko-država, ali je u opasnosti da to postane
Blic 20.12.2019
"Holandija sigurno nije Meksiko, mi nemamo 14.400 ubijenih, ali ako pogledate infrastrukturu, novac koji zarađuje organizovani kriminal, paralelnu ekonomiju… Da, mi imamo narko državu", priča za BBC Jan Struijs, predsednik najvećeg holandskog policijskog… »
Vesti dana »
Gradovi pretvoreni u ruševine, skoro 300 mrtvih! Spasilačke ekipe i dalje tragaju za preživelima: U Kolumbiji zabeleženo više od 150 naknadnih potresa
Blic pre 57 minutajoš 1 povezana
Protestni skup u Gornjem Milanovcu zbog problema sa snabdevanjem vodom, traže se ostavke
Beta pre 1 satjoš 1 povezana
Liga konferencije: Partizan pobedom u Kazahstanu zakazao dvomeč sa Hetafeom
Danas pre 57 minutajoš 2 povezane
Američki proizvođači automobila ubrzano odlaze iz Kine, Kinezi se približavaju SAD
Politika pre 1 satjoš 1 povezana