Povezane vesti
Narko-država usred Evrope: Ima krajeva gde turisti ne zalaze, ubistava je sve više, pretvaramo se u Meksiko!
Kurir 20.12.2019
"Holandija sigurno nije Meksiko, mi nemamo 14.400 ubijenih, ali ako pogledate infrastrukturu, novac koji zarađuje organizovani kriminal, paralelnu ekonomiju... Da, mi imamo narko-državu", rekao je Jan Struijs, predsednik najvećeg holandskog policijskog… »
Ubistva, organizovani kriminal, droga: Zemlja u srcu Evrope još uvek nije narko-država, ali je u opasnosti da to postane
Blic 20.12.2019
"Holandija sigurno nije Meksiko, mi nemamo 14.400 ubijenih, ali ako pogledate infrastrukturu, novac koji zarađuje organizovani kriminal, paralelnu ekonomiju… Da, mi imamo narko državu", priča za BBC Jan Struijs, predsednik najvećeg holandskog policijskog… »
Vesti dana »
Putnički voz na pruzi Subotica-Beograd iskliznuo sa šina, nema povređenih
RTS pre 6 minutajoš 23 povezane
Kardinal Nemet u Uskršnjoj poslanici: Kuda ide ovaj svet, noć i tama vladaju, srca su nam kamena
Beta pre 4 satijoš 20 povezanih
Ministarstvo odbrane otkrilo detalje: Pronađena veća količina eksplozivnih sredstava kod gasovoda u Kanjiži
Euronews pre 37 minutajoš 121 povezana
Tužilaštvo u Subotici: Događaj kod gasovoda u Kanjiži kvalifikovan kao diverzija
Radio 021 pre 32 minutajoš 14 povezanih