Povezane vesti
Narko-država usred Evrope: Ima krajeva gde turisti ne zalaze, ubistava je sve više, pretvaramo se u Meksiko!
Kurir 20.12.2019
"Holandija sigurno nije Meksiko, mi nemamo 14.400 ubijenih, ali ako pogledate infrastrukturu, novac koji zarađuje organizovani kriminal, paralelnu ekonomiju... Da, mi imamo narko-državu", rekao je Jan Struijs, predsednik najvećeg holandskog policijskog… »
Ubistva, organizovani kriminal, droga: Zemlja u srcu Evrope još uvek nije narko-država, ali je u opasnosti da to postane
Blic 20.12.2019
"Holandija sigurno nije Meksiko, mi nemamo 14.400 ubijenih, ali ako pogledate infrastrukturu, novac koji zarađuje organizovani kriminal, paralelnu ekonomiju… Da, mi imamo narko državu", priča za BBC Jan Struijs, predsednik najvećeg holandskog policijskog… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za 10. decembar: Debeli minus ujutro, pa sunčano i toplije.
Mondo pre 1 satjoš 4 povezane
Šezdeset treći dan sankcija! Tri moguća scenarija za NIS: "Srbija bi platila ruski deo vlasništva"
Blic pre 48 minutajoš 1 povezana
Svečano uručenje Nobelovih nagrada – visoke zvanice, meni u tajnosti do početka banketa
RTS pre 48 minutajoš 1 povezana
Bez vode u Beogradu: Ovaj deo grada danas će biti bez vode čitav dan, od 8 ujutru pa do 22 časa
Kurir pre 58 minutajoš 2 povezane