Повезане вести
Скупштина Војводине усвојила буџет за 2020: Међу приоритетима фабрике воде и пречистачи
Дневник 20.12.2019
Скупштина Војводине са 77 гласова „за” и 15 „против” усвојила је буџет Војводине за 2020. годину, чији обим износи 77,3 милијарди динара. Опозициони посланици су уочи седнице најавили да неће подржати усвајање документа… »
Војводина поново без Уставом гарантованих седам одсто републичког буџета
Н1 Инфо 20.12.2019
Скупштина Војводине усвојила је нацрт буџета за 2020. годину у висини од 77,3 милијарде динара. У ту суму урачунати су планирани дефицит, трансфер средстава из републичког буџета, као и новац који ће Покрајина добити од ЕУ за… »
Мировић: Задовољан сам предложеним буџетом за 2020. годину
Дневник 20.12.2019
„Задовољан сам предложеним буџетом за наредну годину у износу од 77,3 милијарде динара, што је 19,5 милијарди више од онога што смо наследили од Пајтићеве Владе. Тај податак говори о снази привреде АП Војодине. Незапосленост у… »
Вести дана »

У Београду велика војна парада "Снага јединства", више од 10.000 учесника
РТВ пре 2 сатајош 5 повезаних

"Увек уз нашу земљу": Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради
Блиц пре 5 сатијош 2 повезане

Почиње нови круг наградне игре "Узми рачун и победи": Прво извлачење 20. септембра
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

"Били су приморани да побегну": Премијер Естоније тражи консултације по члану 4 НАТО-а због руских авиона: Страхују за територијалну безбедност
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Које државе ЕУ настављају да купују руско плаво гориво; Трамп и Си о окончању рата у Украјини
РТС пре 6 минутајош 4 повезане