Povezane vesti
"Zlatne lopte" Mihajloviću i Tadiću, ovacije za Sinišu
Dnevnik 20.12.2019
BEOGRAD: Treneru Bolonje Siniši Mihajloviću i kapitenu Ajaksa uručene su večeras "Zlatne lopte" Fudbalskog saveza Srbije za najbolje u 2019. godine. Na svečanosti povodom 100 godina Saveza u Narodnom pozorištu, Mihajlović, koji se trenutno leči od… »
Zlatna lopta FSS – miha: Neću da plačem, znači mi nagrada od mojih Srba! Ne treba da brinemo dok imamo Tadića
Hot sport 20.12.2019
Fudbalski savez Srbije proslavio je svečanošću u Narodnom pozorištu u Beogradu 100 godina svog postojanja. Svečanost je obeležila interaktivna predstava koju su vodili Boda Ninković, Marko Živić i Predrag Vasić, a scenom su prodefilovali svi… »
Ana Brnabić: Za fudbal nas vežu posebne emocije koje je nekad teško objasniti
Večernje novosti 20.12.2019
Bez obzira na kritike raduje me da naš fudbal beleži sve bolje rezultate, od klubova koji učestvuju u prestižnim takmičenjima, A tim učstvovao je na Mundijalu u Rusiji - rekla je premijerka Srbije. Premijerka Srbije Ana Brnabić čestitala je… »
Vesti dana »

UŽIVO: Ispred Skupštine Novog Sada kordon u opremi za demonstracije, za sada mirno
Radio 021 pre 22 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 52 minutajoš 17 povezanih

Novosadski studenti blokirali Skupštinu grada, Žandarmerija razbila blokadu: Sednica zakazana za danas
Blic pre 52 minutajoš 8 povezanih

Za „danas ili sutra“ najavljeno konstatovanje ostavke premijera, mesec i po dana od njenog podnošenja
Insajder pre 1 satjoš 9 povezanih