Povezane vesti
"Sve je to moglo da se uradi i ranije, rampa da se stavi": Otac Lene (16), osme žrtve tragedije u Donjem Međurovu: "Nadali smo…
Blic 21.12.2019
"Prošlo je godinu dana a tuga je ostala i ostaće doveka. Nadali smo se da će da se oporavi, tako su i doktori izjavljivali. Sve se okrenulo za jedan dan", kaže Srđan Ilić iz Čokota, otac Lene Ilić (16), jedne od najmlađih žrtava "autobusa smrti" u kojem… »
Godinu dana od jezive nesreće u Donjem Međurovu: 8 poginulo u autobusu smrti! Neutešne porodice se okupile kod spomenika
Kurir 21.12.2019
Opelom u hramu Svetog proroka Ilije, na grobljima i na mestu jedne od najvećih tragedija koje Niš pamti obeležena je danas godišnjica od saobraćajne nesreće na pružnom prelazu u Donjem Međurovu kada je prošle godine na današnji dan oko 7.35 sati voz… »
Godišnjica smrti osmoro ljudi u nesreći kod donjeg Međurova: Stradalima podignut spomenik: "Nikada vas nećemo zaboraviti…
Blic 21.12.2019
Prošlo je tačno godinu dana od stravične nesreće kod Donjem Međurova, a prva godišnjica smrti petoro putnika koji su poginuli 21.decembra prošle godine obeležena je parastosom na grobljima u Čokotu i Novom Selu kod Niša pre nekoliko dana. Na mestu… »
Od Marijanine pogibije mi više ne živimo, mi samo postojimo neutešna je majka Vanja: Godinu dana od nesreće na pružnom prelazu…
Večernje novosti 21.12.2019
Tog 21. decembra 2018, na pružnom prelazu kod Niša stradalo je troje dece i petoro izuzetnih komšija, očeva, majki, supruga, dobrih ljudi. MARIJANA se tog jutra uspavala za prvi čas, pa je u školu krenula sledećim autobusom. Kao da je neka sila tako… »
Vesti dana »
Srbin u suzama posle poraza u Melburnu: „Tenis mi sada nije u prvom planu“
Danas pre 42 minutajoš 39 povezanih
Đedović Handanović: Počela proizvodnja naftnih derivata u rafineriji u Pančevu
Nedeljnik pre 41 minutajoš 21 povezana
Hladni talas danas stiže u region, izdato upozorenje: U narednim danima temperature idu do -12°C
Telegraf pre 51 minutajoš 19 povezanih
Ministarstvo razmatra skraćenje časova na 30 minuta zbog smanjene pažnje kod dece
N1 Info pre 11 minutajoš 15 povezanih
"Bizarnost gurnula Srbe do pobede protiv Nemaca": Ovako Hrvati izveštavaju o čudu "orlova"
Mondo pre 26 minutajoš 24 povezane