Povezane vesti
Modi: Muslimani ne treba da brinu; Nastavljeni sukobi, 23 ubijeno, 900 uhapšeno (video)
Večernje novosti 22.12.2019
U Indiji su i danas nastavljeni sukobi policije i protivnika novog zakona o državljanstvu, u kojima je do sada širom zemlje poginulo 23 ljudi. U Indiji su i danas nastavljeni sukobi policije i protivnika novog zakona o državljanstvu, u kojima je do sada… »
Premijer indije se obratio pristalicama: Na svaki način pokušavaju da me skinu s vlasti! (foto, video)
Kurir 22.12.2019
Indijski premijer Narendra Modi rekao je danas okupljenim pristalicama da opozicija "na svaki način" pokušava da ga skine s vlasti. "Svi vi koji pokušavate da raširite laži i strah, pogledajte na moj rad. Ako pronadjete ikakav trag stvaranja podela u mom… »
Modi: Na svaki način pokušavaju da me skinu s vlasti
N1 Info 22.12.2019
Indijski premijer Narendra Modi rekao je danas okupljenim pristalicama da opozicija "na svaki način" pokušava da ga skine s vlasti. "Svi vi koji pokušavate da raširite laži i strah, pogledajte na moj rad. Ako pronadjete ikakav trag stvaranja podela u mom… »
Vesti dana »
FK Crvena zvezda: Fan zona za najmlađe navijače pred 179. večiti derbi
Dnevnik pre 1 satjoš 39 povezanih
Mađar: Mađari u Srbiji mogu da računaju na podršku matice, tokom leta ću posetiti Vojvodinu
Beta pre 25 minutajoš 17 povezanih
Predsednica Slovenije nakon prvog kruga nije predložila mandatara za sastav vlade
Beta pre 1 satjoš 10 povezanih