Повезане вести
"Ово је полицијска земља, све се врти око пара и пореза": Српкиња описала живот у Швајцарској: Скувала сам мужу ручак, и…
Блиц 22.12.2019
Срна Загорац из Новог Сада живи на релацији Нови Сад - швајцарски градић Арау, а након четрдесет година, колико је њен супруг Мијат провео у земљи банкара, успела је да га наговори да се заједно врате у Србију и коначно, како… »
Српкиња у Швајцарској мора на суд јер је мужу подгрејала ручак
Мондо 22.12.2019
Срна Загорац из Новог Сада удата је за Мијата и живи на релацији Србија - Швајцарска, али је решила да се врати у родну земљу, а разлоге је навела у својој исповести за медије. Срна Загорац из Новог Сада удата је за Мијата и… »
Подгрејала ручак, па завршила на суду. Огорчена Српкиња тврди: "Живот у Швајцарској је шарена лажа"
Телеграф 22.12.2019
Сви беже преко, а ја мислим да сам међу реткима која ће човека који је овде више од 40 година вратити у Србију. Срна Загорац из Новог Сада удата је за Мијата и живи на релацији Србија – Швајцарска, али је решила да се врати у… »
Вести дана »
(Видео) Разбуктао се рат, већ има мртвих! Борбени авиони гађају, пакао почео у зору: Одјекују експлозије, у току масовна евакуација
Блиц пре 12 минутајош 31 повезана
Шта ће бити ако Народној банци буду уведене санкције због НИС-а? Могући многи поремећаји и притисак на динар
Курир пре 12 минутајош 24 повезане