Povezane vesti
Dodik: O NATO-u mi je bitno šta kaže narod, a ne opozicija
Sputnik 22.12.2019
Plan reformi koji će sutra razmatrati Narodna skupština Republike Srpske na posebnoj sednici nije put u NATO, jer se u samom dokumentu kaže da on ne prejudicira članstvo, rekao je Milorad Dodik, srpski član Predsedništva BiH. On je istakao da je siguran… »
Vesti online 22.12.2019
Plan reformi koji će sutra razmatrati Narodna skupština Republike Srpske na posebnoj sednici nije put u NATO, jer se u samom dokumentu kaže da on ne prejudicira članstvo, rekao je Milorad Dodik, srpski član Predsedništva BiH. On je istakao da je siguran… »
Politika 22.12.2019
BANjALUKA – Plan reformi koji će sutra razmatrati Narodna skupština Republike Srpske na posebnoj sednici nije put u NATO, jer se u samom dokumentu kaže da on ne prejudicira članstvo, rekao je Milorad Dodik, srpski član Predsedništva BiH. On je istakao da… »
Dodik: Bitno šta javnost kaže o NATO-u, a ne opozicija
RTS 22.12.2019
Plan reformi koji će sutra razmatrati Narodna skupština RS na posebnoj sednici nije put u NATO jer se u samom dokumentu kaže da on ne prejudicira članstvo, rekao je Milorad Dodik, srpski član Predsedništva BiH. Milorad Dodik je rekao da je siguran da će… »
Milorad Dodik poručio: Bitno mi je šta o NATO kaže narod, a ne opozicija!
Kurir 22.12.2019
Vesti dana »
Srbija na udaru hladnog talasa! Objavljena prognoza za celu nedelju i mnogi će se uhvatiti za glavu: Prvo stižu pljuskovi sa grmljavinom, a onda i sneg!
Blic pre 29 minutajoš 33 povezane
"Ovo je teroristički akt" Više evropskih zemalja se oglasilo o napadu na aerodrom u Rijadu
Blic pre 39 minutajoš 49 povezanih
Tramp kaže da Ukrajini treba novi lider, Kijev odgovorio da narod bira
Nedeljnik pre 29 minutajoš 40 povezanih
Studentska lista najavila podnošenje žalbe Upravnom sudu zbog postupanja RIK-a
N1 Info pre 6 satijoš 10 povezanih
RIK: U ponedeljak počinje štampanje glasačkih listića za izbore 25. oktobra
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 23 povezane