Povezane vesti
Dodik: O NATO-u mi je bitno šta kaže narod, a ne opozicija
Sputnik 22.12.2019
Plan reformi koji će sutra razmatrati Narodna skupština Republike Srpske na posebnoj sednici nije put u NATO, jer se u samom dokumentu kaže da on ne prejudicira članstvo, rekao je Milorad Dodik, srpski član Predsedništva BiH. On je istakao da je siguran… »
Vesti online 22.12.2019
Plan reformi koji će sutra razmatrati Narodna skupština Republike Srpske na posebnoj sednici nije put u NATO, jer se u samom dokumentu kaže da on ne prejudicira članstvo, rekao je Milorad Dodik, srpski član Predsedništva BiH. On je istakao da je siguran… »
Politika 22.12.2019
BANjALUKA – Plan reformi koji će sutra razmatrati Narodna skupština Republike Srpske na posebnoj sednici nije put u NATO, jer se u samom dokumentu kaže da on ne prejudicira članstvo, rekao je Milorad Dodik, srpski član Predsedništva BiH. On je istakao da… »
Dodik: Bitno šta javnost kaže o NATO-u, a ne opozicija
RTS 22.12.2019
Plan reformi koji će sutra razmatrati Narodna skupština RS na posebnoj sednici nije put u NATO jer se u samom dokumentu kaže da on ne prejudicira članstvo, rekao je Milorad Dodik, srpski član Predsedništva BiH. Milorad Dodik je rekao da je siguran da će… »
Milorad Dodik poručio: Bitno mi je šta o NATO kaže narod, a ne opozicija!
Kurir 22.12.2019
Vesti dana »

Angelina Topić se nasmejala i poslala poruku ocu Dragutinu: "Sada ću ja njemu morati da dajem savete"
Telegraf pre 1 satjoš 93 povezane

BLOG UŽIVO „Gotam ima Betmena, a mi Mašince protiv mašinerije“: Zborovi građana u Beogradu zahvalili se fakultetima u centru grada
Nova pre 4 minutajoš 16 povezanih

Izraelske snage nastavljaju okupaciju grada Gaze, hiljade beže pred tenkovima
BBC News pre 5 satijoš 17 povezanih

Poljski ministar: NATO bi trebalo da odlučno reaguje na ruske provokacije
Politika pre 59 minutajoš 17 povezanih