Povezane vesti
Dodik: O NATO-u mi je bitno šta kaže narod, a ne opozicija
Sputnik 22.12.2019
Plan reformi koji će sutra razmatrati Narodna skupština Republike Srpske na posebnoj sednici nije put u NATO, jer se u samom dokumentu kaže da on ne prejudicira članstvo, rekao je Milorad Dodik, srpski član Predsedništva BiH. On je istakao da je… »
Vesti online 22.12.2019
Plan reformi koji će sutra razmatrati Narodna skupština Republike Srpske na posebnoj sednici nije put u NATO, jer se u samom dokumentu kaže da on ne prejudicira članstvo, rekao je Milorad Dodik, srpski član Predsedništva BiH. On je istakao da je… »
Politika 22.12.2019
BANjALUKA – Plan reformi koji će sutra razmatrati Narodna skupština Republike Srpske na posebnoj sednici nije put u NATO, jer se u samom dokumentu kaže da on ne prejudicira članstvo, rekao je Milorad Dodik, srpski član Predsedništva BiH. On je… »
Dodik: Bitno šta javnost kaže o NATO-u, a ne opozicija
RTS 22.12.2019
Plan reformi koji će sutra razmatrati Narodna skupština RS na posebnoj sednici nije put u NATO jer se u samom dokumentu kaže da on ne prejudicira članstvo, rekao je Milorad Dodik, srpski član Predsedništva BiH. Milorad Dodik je rekao da je siguran… »
Milorad Dodik poručio: Bitno mi je šta o NATO kaže narod, a ne opozicija!
Kurir 22.12.2019
Vesti dana »

Sijarto: Ako Tramp ne može da izdejstvuje mir u Ukrajini, niko ne može
Euronews pre 23 minutajoš 16 povezanih

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
Danas pre 1 satjoš 11 povezanih

Ujedinjene nacije smanjuju svoje prisustvo u Gazi zbog pogibije njihovih radnika
NIN pre 1 satjoš 10 povezanih