Povezane vesti
Dodik: O NATO-u mi je bitno šta kaže narod, a ne opozicija
Sputnik 22.12.2019
Plan reformi koji će sutra razmatrati Narodna skupština Republike Srpske na posebnoj sednici nije put u NATO, jer se u samom dokumentu kaže da on ne prejudicira članstvo, rekao je Milorad Dodik, srpski član Predsedništva BiH. On je istakao da je… »
Vesti online 22.12.2019
Plan reformi koji će sutra razmatrati Narodna skupština Republike Srpske na posebnoj sednici nije put u NATO, jer se u samom dokumentu kaže da on ne prejudicira članstvo, rekao je Milorad Dodik, srpski član Predsedništva BiH. On je istakao da je… »
Politika 22.12.2019
BANjALUKA – Plan reformi koji će sutra razmatrati Narodna skupština Republike Srpske na posebnoj sednici nije put u NATO, jer se u samom dokumentu kaže da on ne prejudicira članstvo, rekao je Milorad Dodik, srpski član Predsedništva BiH. On je… »
Dodik: Bitno šta javnost kaže o NATO-u, a ne opozicija
RTS 22.12.2019
Plan reformi koji će sutra razmatrati Narodna skupština RS na posebnoj sednici nije put u NATO jer se u samom dokumentu kaže da on ne prejudicira članstvo, rekao je Milorad Dodik, srpski član Predsedništva BiH. Milorad Dodik je rekao da je siguran… »
Milorad Dodik poručio: Bitno mi je šta o NATO kaže narod, a ne opozicija!
Kurir 22.12.2019
Vesti dana »
Univerzitet u Beogradu planira da formira radne grupe da stučno procene koliko su zahtevi studenata ispunjeni
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
"Ovo nije šala": Tramp odlučan da prisvoji Grenland: To je naš nacionalni interes, mora se rešiti što pre
Blic pre 1 satjoš 1 povezana