Povezane vesti
Laciju Superkup Italije (VIDEO)
Vesti online 22.12.2019
Pobednik nacionalnog kupa savladao osmostrukog uzastopnog šampiona Juventus s 3:1 u utakmici u Rijadu. #لاتسيو بطلاً لكأس #السوبر_الايطالي للمرة الخامسة في تاريخه … »
Najbolji u Italiji je Lacio! Juve opet skalpiran, kapiten Lulić presudio, evrogol deteta kluba na kraju (video)
Mozzart sport 22.12.2019
Drugi put u poslednje dve nedelje je Lacio savladao Juventus, a ovoga puta osvojio i trofej. Najbolji fudbal trenutno u Italiji igra Lacio! Bez premca! Čudesna četa Simonea Inzagija je na osam vezanih pobeda u Seriji A, večeras nadovezala i novu pobedu… »
Drugi put: Lacio ponovo bolji od Juventusa i osvojio je Super kup! (video)
Hot sport 22.12.2019
Fudbaleri Lacija osvojili su večeras Superkup Italije, pošto su u Rijadu pobedili branioca trofeja Juventus sa 3:1. Lacio je poveo u 16. minutu golom Luisa Alberta, a izjednačio je Paulo Dibala u 45. minutu. Rimski klub poveo je u 73. minutu preko… »
Magični Inzagi: Znam ko je bio uz mene kad je bilo teško, a znam i ko nije
Mozzart sport 22.12.2019
Simone Inzagi presrećan posle osvajanja Superkupa. Osam uzastopnih pobeda u Seriji A i sada ova jedna u Superkupu, druga nad Juventusom u razmaku od samo dve nedelje. Lacio je bez sumnje tim koji trenutno igra najbolji fudbal u Italiji i Simone Inzagi… »
Lacio je penicilin za Sarijev Juve, "Nebeskoplavima" trofej u Rijadu!
Sportske.net 22.12.2019
Ekipa Simonea Inzagija osvojila je trofej Superkupa Italije. Fudbaleri Lacija slavili su u Rijadu protiv Juventusa u borbi za Superkup Italije, meč u Saudijskoj Arabiji okončan je rezultatom 1:3 (1:1). Igrao se 16. minut kada su "Nebeskoplavi" stigli do… »
Vesti dana »
Protest advokata ispred RTS-a: Traže pravovremeno, a ne "selektivno" izveštavanje
Radio 021 pre 3 satajoš 16 povezanih
MUP: Privedena žena zbog napada na dekanku Filozofskog fakulteta u Nišu
Radio 021 pre 56 minutajoš 16 povezanih
Tramp uveo sankcije sudu u hagu: Evo zbog čega se odlučio na ovoj potez
Blic pre 5 satijoš 34 povezane
Protest u Nišu: Profesorke nisu šahovske figure da ih pomerate kako vam padne na pamet
Beta pre 4 satijoš 52 povezane