Повезане вести
Лацију Суперкуп Италије (ВИДЕО)
Вести онлине 22.12.2019
Победник националног купа савладао осмоструког узастопног шампиона Јувентус с 3:1 у утакмици у Ријаду. #لاتسيو بطلاً لكأس #السوبر_الايطالي للمرة الخامسة في تاريخه … »
Магични Инзаги: Знам ко је био уз мене кад је било тешко, а знам и ко није
Моззарт спорт 22.12.2019
Симоне Инзаги пресрећан после освајања Суперкупа. Осам узастопних победа у Серији А и сада ова једна у Суперкупу, друга над Јувентусом у размаку од само две недеље. Лацио је без сумње тим који тренутно игра најбољи фудбал у… »
Други пут: Лацио поново бољи од Јувентуса и освојио је Супер куп! (видео)
Хот спорт 22.12.2019
Фудбалери Лација освојили су вечерас Суперкуп Италије, пошто су у Ријаду победили браниоца трофеја Јувентус са 3:1. Лацио је повео у 16. минуту голом Луиса Алберта, а изједначио је Пауло Дибала у 45. минуту. Римски клуб повео је… »
Најбољи у Италији је Лацио! Јуве опет скалпиран, капитен Лулић пресудио, еврогол детета клуба на крају (видео)
Моззарт спорт 22.12.2019
Други пут у последње две недеље је Лацио савладао Јувентус, а овога пута освојио и трофеј. Најбољи фудбал тренутно у Италији игра Лацио! Без премца! Чудесна чета Симонеа Инзагија је на осам везаних победа у Серији А, вечерас… »
Лацио је пеницилин за Саријев Јуве, "Небескоплавима" трофеј у Ријаду!
Спортске.нет 22.12.2019
Екипа Симонеа Инзагија освојила је трофеј Суперкупа Италије. Фудбалери Лација славили су у Ријаду против Јувентуса у борби за Суперкуп Италије, меч у Саудијској Арабији окончан је резултатом 1:3 (1:1). Играо се 16. минут када су… »
Вести дана »
Венецуела после хапшења Мадура: Делси Родригез преузима власт, Трамп прети "високом ценом", Мадуро пред судом
НИН пре 53 минутајош 43 повезане
Снег и лед у Србији – могуће несташице струје и кашњење летова, главни путеви проходни
РТС пре 52 минутајош 40 повезаних
Трамп: Украјина није циљала Путинову резиденцију у нападу дроном
Радио сто плус пре 27 минутајош 25 повезаних
Апел на опрез из Путева Србије: Могућа поледица, има и снега на коловозима
Врање невс пре 1 сатјош 17 повезаних