Povezane vesti
Laciju Superkup Italije (VIDEO)
Vesti online 22.12.2019
Pobednik nacionalnog kupa savladao osmostrukog uzastopnog šampiona Juventus s 3:1 u utakmici u Rijadu. #لاتسيو بطلاً لكأس #السوبر_الايطالي للمرة الخامسة في تاريخه … »
Magični Inzagi: Znam ko je bio uz mene kad je bilo teško, a znam i ko nije
Mozzart sport 22.12.2019
Simone Inzagi presrećan posle osvajanja Superkupa. Osam uzastopnih pobeda u Seriji A i sada ova jedna u Superkupu, druga nad Juventusom u razmaku od samo dve nedelje. Lacio je bez sumnje tim koji trenutno igra najbolji fudbal u Italiji i Simone Inzagi… »
Drugi put: Lacio ponovo bolji od Juventusa i osvojio je Super kup! (video)
Hot sport 22.12.2019
Fudbaleri Lacija osvojili su večeras Superkup Italije, pošto su u Rijadu pobedili branioca trofeja Juventus sa 3:1. Lacio je poveo u 16. minutu golom Luisa Alberta, a izjednačio je Paulo Dibala u 45. minutu. Rimski klub poveo je u 73. minutu preko Senada… »
Najbolji u Italiji je Lacio! Juve opet skalpiran, kapiten Lulić presudio, evrogol deteta kluba na kraju (video)
Mozzart sport 22.12.2019
Drugi put u poslednje dve nedelje je Lacio savladao Juventus, a ovoga puta osvojio i trofej. Najbolji fudbal trenutno u Italiji igra Lacio! Bez premca! Čudesna četa Simonea Inzagija je na osam vezanih pobeda u Seriji A, večeras nadovezala i novu pobedu… »
Lacio je penicilin za Sarijev Juve, "Nebeskoplavima" trofej u Rijadu!
Sportske.net 22.12.2019
Ekipa Simonea Inzagija osvojila je trofej Superkupa Italije. Fudbaleri Lacija slavili su u Rijadu protiv Juventusa u borbi za Superkup Italije, meč u Saudijskoj Arabiji okončan je rezultatom 1:3 (1:1). Igrao se 16. minut kada su "Nebeskoplavi" stigli do… »
Vesti dana »
Ovo su nove mete odmazde Irana: "Sklonite se najmanje kilometar od njih"! Vojska u Teheranu tvrdi da im je napad Amerike i Izraela dao "opravdanje" za to (foto)
Kurir pre 12 minutajoš 54 povezane
Oglasilo se tužilaštvo nakon što je Kristijan udaljen iz stana: Ovo su detalji nasilja na Voždovcu
Blic pre 47 minutajoš 24 povezane
Narodna banka Srbije: Instant plaćanja ponovo dostupna, sistem se stabilizuje
Sputnik pre 12 minutajoš 19 povezanih
"Nisam se usudio da pomislim da ga izvedem iz igre." Erik Spolstra se oglasio posle istorijske noći!
Kurir pre 7 minutajoš 29 povezanih