Povezane vesti
Likvidacija vladimira roganovića u Beču: Istraga ubistva kavčanina pokrenuta s mrtve tačke
Kurir 23.12.2019
Ova brutalna likvidacija je po svemu sudeći veoma dobro osmišljena, a očevici su znatno pomogli u istrazi. Pre tačno godinu dana u centru Beča likvidiran je pripadnik kavačkog klana Vladimir Roganović (32) i teško ranjen Stefan Vilotijević (23), sestrić… »
Rafali u Beču: Godinu dana od ubistva Vladimira Roganovića, novi tragovi vode do prvog hapšenja?
Blic 23.12.2019
Ni godinu dana nakon mafijaškog obračuna u centru Beča, kada je ubijen Vladimir Roganović (32) a teško ranjen Stefan Vilotijević (23) zvani Mali Kićun, policija nije privela osumnjičene. Međutim, austrijski portali na godišnjicu ubistva prenose da su se… »
Vesti dana »
Ovo su najtopliji gradovi u Srbiji! U 15 časova izmereno čak 39 stepeni, stručnjaci mole građane da se sklone sa ulica!
Blic pre 24 minutajoš 55 povezanih
Ministarstvo: Snabdevanje Srbije naftnim derivatima stabilno, bez obzira na vodostaj Dunava
Beta pre 59 minutajoš 44 povezane
Od 17. avgusta država će preuzeti najveći deo troškova za 18 novih lekova na recept
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 29 povezanih
Slovenci udarili na Hrvata: "Navijači kažu da sam ustaša, vređaju mi porodicu, ne zaslužujem ovakav tretman"
Telegraf pre 44 minutajoš 30 povezanih
Vrhunac toplotnog talasa u Srbiji sa temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 4 satijoš 28 povezanih