Povezane vesti
Minja Miletić trudna: "Došlo je vreme za najlepšu pauzu koju sam mogla da zamislim"
Telegraf 23.12.2019
Voditeljka kaže da je i dalje o svemu informisana, iako nije na radnom mestu. Minja Miletić (39) povukla se sa malih ekrana, a iako se tvitom oglasila napisavši da je sa njom sve u redu i da je na bolovanju, ne otkrivajući pravi razlog pauze, isti je… »
Minja Miletić ne krije sreću zbog drugog stanja: Nazdravlja sa koleginicom, a evo kako izgleda u trudnoći
Blic 23.12.2019
Voditeljka "N1" Minja Miletić (39) u blagoslovenom je stanju, zbog čega je odlučila da se povuče sa malih ekrana. Minjina koleginica Sanja Marinković podelila je na društvenim mrežama da nazdravljaju zbog lepe vesti. - Slavimo život! Uskoro mama! -… »
Trudna Minja Miletić: Došlo je vreme za najlepšu pauzu
Večernje novosti 23.12.2019
Nakon mesec i po dana odsustva i znatiželjnih gledalaca gde je i zašto je nema na malim ekranima, oglasila se voditeljka. Nakon mesec i po dana odsustva i znatiželjnih gledalaca gde je i zašto je nema na malim ekranima, voditeljka Minja Miletić se… »
Voditeljka Minja Miletić trudna: Otkriva kada se vraća na male ekrane!
Mondo 23.12.2019
Lepe vesti! Lepe vesti! Voditeljku televizije N1 Minju Miletić (39) više od mesec dana ne gledamo na malim ekranima, a sada je otkrila koji je razlog njenog izostanka. Lepa voditeljka je u prvom tromesečju trudnoće. "Da, tačno je, trudna sam. Ovaj period… »
Minja Miletić u drugom stanju: Voditeljka ne radi više od mesec dana, a sad otkriva detalje trudnoće!
Kurir 23.12.2019
Minja Miletić dugo nije bila na malim ekranima, pa se oglasila sa tvitom da je sve u redu i da je na bolovanju, međutim sada je otkrivena prava istina. "Da, tačno je, trudna sam. Ovaj period ću posvetiti sebi i uživanju u trudničkim danima. Nakon 20… »
Vesti dana »
Napad na Liban uprkos primirju, četvoro stradalo; Arakči sa pakistanskim vojnim vrhom o okončanju sukoba
RTS pre 49 minutajoš 45 povezanih
Crvena zvezda objavila uputstva za navijače i pozvala ih na sportsko navijanje u derbiju
Danas pre 1 satjoš 39 povezanih
Mađar: Mađari u Srbiji mogu da računaju na podršku matice, tokom leta ću posetiti Vojvodinu
Beta pre 29 minutajoš 17 povezanih
Predsednica Slovenije nakon prvog kruga nije predložila mandatara za sastav vlade
Beta pre 1 satjoš 10 povezanih