Povezane vesti
Majka nestale Monike očajna, oglasila se na Fejsbuku: Molim za pomoć, moje ćerke još nema, ovo je 5. dan njenog mučenja!
Kurir 24.12.2019
Monike Karimanović (12) iz Suvog Dola kod Niša nema već pet dana, a u potragu se uključilo 200 pripadnika MUP-a, uključujući i Žandarmeriju. Devojčicu traže i članovi porodice i prijatelji! Njega majka Aleksandra oglasila se ponovo na svom… »
"Videla sam je tog jutra, nestala je za pet minuta": Monikina profesorka otkriva detalje koji bacaju novo svetlo na nestanak…
Blic 24.12.2019
"Videla sam Moniku tog jutra iz kola kako ide ka školi. Suprug me je dovezao do škole i kada se vraćao posle pet minuta, nije mogao da se seti da ju je video", kaže Radica Jovanović, profesorka u OŠ "Dr Zoran Đinđić". Ona je poslednja videla… »
Oglasila se nastavnica koja je poslednja videla moniku: Neko ju je sigurno tu čekao jer je znao kada će naići!
Kurir 24.12.2019
Nestanak Monike Karimanović (12), učenice šestog razreda OŠ "Dr Zoran Đinđić" u Brzom Brodu, potresao je i đake i nastavno osoblje ove obrazovne ustanove. Ono što ih je posebno pogodilo je što se devojčici izgubio svaki trag baš na putu od… »
Za Monikom (12) se traga već četvrti dan: Kako bi izgledala potraga da u Srbiji postoji sistem "Amber alert"
Blic 23.12.2019
Uprkos opsežnoj potrazi, od nestale devojčice Monike Karimanović (12) iz Suvog Dola kod Niša nema ni traga ni glasa već četvrti dan. Da je u Srbiji uveden specijalni sistem potrage poznat kao "Amber alert", vrlo je moguće da bi mala Monika već… »
Nestala na prostoru od 100 metara, 8 minuta nakon što je izašla iz kuće: Ovo je put kojim je išla Monika i mesto gde joj se…
Blic 23.12.2019
Dvanaestogodišnja Monika Karimanović, sudeći po snimcima sa sigurnosnih kamera pred ulaz u naselje Brzi Brod, nestala je negde na prostoru od stotinak metara, odmah posle hotela na ulazu u ovo naselje prema centru. Naime, dvanaestogodišnjakinja je 20… »
"Verujem da je oteta, kamere su snimile auto kako ide iza nje": Majka nestale Monike očajna, devojčice nema već 4 dana
Blic 23.12.2019
"Sigurna sam 100 odsto da je oteta. Nemamo novca, zbog para nije. Oteto je dete da se proda kao belo roblje ili zbog unutrašnjih organa. Sve ostalo isključujem", očajna je Aleksandra Karimanović, majka devojčice Monike Karimanović (12) koja je… »
Vesti dana »
![Izmene u zadnji čas! Ukrajina neće za isti sto sa Rusijom i Amerikom! "Kijev nije pozvan na pregovore o prekidu rata"](https://nstatic.net/166/39001166trknaa.jpg)
Izmene u zadnji čas! Ukrajina neće za isti sto sa Rusijom i Amerikom! "Kijev nije pozvan na pregovore o prekidu rata"
Kurir pre 17 minutajoš 13 povezanih
![Srbija na ledenom udaru! Ovi delovi zemlje danas će biti pod snegom: Pogledajte preciznu vremensku prognozu po gradovima, sve…](https://nstatic.net/514/39000514yiwgih.jpg)
Srbija na ledenom udaru! Ovi delovi zemlje danas će biti pod snegom: Pogledajte preciznu vremensku prognozu po gradovima, sve detaljno
Blic pre 3 satajoš 6 povezanih
![Vučić danas u Budimpešti: Dobija veliki krst ordena za zasluge, najavljen razgovor sa Orbanom](https://nstatic.net/065/39001065dvjrii.jpg)
Vučić danas u Budimpešti: Dobija veliki krst ordena za zasluge, najavljen razgovor sa Orbanom
Blic pre 41 minutajoš 2 povezane