Повезане вести

Мајка нестале Монике очајна, огласила се на Фејсбуку: Молим за помоћ, моје ћерке још нема, ово је 5. дан њеног мучења!

Мајка нестале Монике очајна, огласила се на Фејсбуку: Молим за помоћ, моје ћерке још нема, ово је 5. дан њеног мучења!

Курир 24.12.2019
Монике Каримановић (12) из Сувог Дола код Ниша нема већ пет дана, а у потрагу се укључило 200 припадника МУП-а, укључујући и Жандармерију. Девојчицу траже и чланови породице и пријатељи! Њега мајка Александра огласила се… »
"Видела сам је тог јутра, нестала је за пет минута": Моникина професорка открива детаље који бацају ново светло на нестанак…

"Видела сам је тог јутра, нестала је за пет минута": Моникина професорка открива детаље који бацају ново светло на нестанак…

Блиц 24.12.2019
"Видела сам Монику тог јутра из кола како иде ка школи. Супруг ме је довезао до школе и када се враћао после пет минута, није могао да се сети да ју је видео", каже Радица Јовановић, професорка у ОШ "Др Зоран Ђинђић". Она је… »
Огласила се наставница која је последња видела монику: Неко ју је сигурно ту чекао јер је знао када ће наићи!

Огласила се наставница која је последња видела монику: Неко ју је сигурно ту чекао јер је знао када ће наићи!

Курир 24.12.2019
Нестанак Монике Каримановић (12), ученице шестог разреда ОШ "Др Зоран Ђинђић" у Брзом Броду, потресао је и ђаке и наставно особље ове образовне установе. Оно што их је посебно погодило је што се девојчици изгубио сваки траг баш… »
Нестала на простору од 100 метара, 8 минута након што је изашла из куће: Ово је пут којим је ишла Моника и место где јој се…

Нестала на простору од 100 метара, 8 минута након што је изашла из куће: Ово је пут којим је ишла Моника и место где јој се…

Блиц 23.12.2019
Дванаестогодишња Моника Каримановић, судећи по снимцима са сигурносних камера пред улаз у насеље Брзи Брод, нестала је негде на простору од стотинак метара, одмах после хотела на улазу у ово насеље према центру. Наиме… »
За Моником (12) се трага већ четврти дан: Како би изгледала потрага да у Србији постоји систем "Амбер алерт"

За Моником (12) се трага већ четврти дан: Како би изгледала потрага да у Србији постоји систем "Амбер алерт"

Блиц 23.12.2019
Упркос опсежној потрази, од нестале девојчице Монике Каримановић (12) из Сувог Дола код Ниша нема ни трага ни гласа већ четврти дан. Да је у Србији уведен специјални систем потраге познат као "Амбер алерт", врло је могуће да би… »
"Верујем да је отета, камере су снимиле ауто како иде иза ње": Мајка нестале Монике очајна, девојчице нема већ 4 дана

"Верујем да је отета, камере су снимиле ауто како иде иза ње": Мајка нестале Монике очајна, девојчице нема већ 4 дана

Блиц 23.12.2019
"Сигурна сам 100 одсто да је отета. Немамо новца, због пара није. Отето је дете да се прода као бело робље или због унутрашњих органа. Све остало искључујем", очајна је Александра Каримановић, мајка девојчице Монике… »

Вести дана »