Povezane vesti
"Išla sam kroz selo i vrištala na sav glas": Naša pevačica je rodila sina sa 16 godina, a onda su izbačeni na ulicu
Blic 24.12.2019
Pevačica Stojanka Novaković Stoja iznela je u javnost detalje svoje teške životne priče. Stoja se sa 16 godina udala, ali je već sa 19 godina ostala bez supruga. Drama se odvijala u selu Perlez. - Udala sam se vrlo mlada, sa 16 godina, za čoveka… »
Išla sam kroz selo i na sav glas vrištala i plakala Čim sam sahranila muža, izbacili su me sa sinom (3) na ulicu!
Kurir 24.12.2019
Stoja Novaković jedna je od najangažovanijih folk pevačica, međutim, život prema njoj nije uvek bio blag. Ona je prvi put progovorila o detaljima iz perioda kada je njen pokojni suprug, sa kojim ima sina Milana, tragično nastradao i iznela u javnost… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO „RTS kao saučesnik, želimo da se čuje naš glas”: Prosvetari, studenti i đaci protestovali ispred javnog servisa
Nova pre 58 minutajoš 38 povezanih

Tepić tvrdi da Srbija ima LRAD uređaje, Dačić da se ne koriste kao 'zvučni topovi'
Slobodna Evropa pre 40 minutajoš 21 povezana

„Vojsko i policijo, vi koji ste ispalili zvučni top – javite se na vreme“
Nova pre 4 satijoš 8 povezanih

"Pobedićemo u ovom ratu, borimo se za našu nezavisnost" Zelenski danas hitno razgovara sa Trampom! Ukrajina u plamenu! (foto)
Kurir pre 28 minutajoš 84 povezane