Povezane vesti
Milutinov: Zvao me je Đorđević, odabrao sam Olimpijakos! Neću u NBA ako ću da sedim na klupi
Hot sport 24.12.2019
Kao mlad košarkaš otisnuo se u Atinu, a sada je već izrastao u jednog od najdominatnijih centara Evrolige. Nikola Milutinov je u razgovoru za novi broj magazina ‘Mi smo Olimpijakos‘ otkrio da je malo nedostajalo da uopšte ne bude deo crveno-belog tima… »
Milutinov: Đorđević me zvao u Panatinaikos, ali baš sam želeo da igram sa Spanulisom i Printezisom, neću u NBA da sedim na…
Mozzart sport 24.12.2019
“Nekad sam razmišljao samo o tome kako ću da idem u San Antonio, sav više nisam tako lud za tom idejom“, kaže srpski centar uz velikom intervjuu za magazin “We Are Olympiacos“. U Atinu je otišao kao 21-godišnjak. Sad je već izrastao u jednog od… »
Vesti dana »

Poslanici nakon pauze nastavili rad, optužuju jedni druge da će završiti na smetlištu istorije
Beta pre 47 minutajoš 48 povezanih

"Ne može jedna zemlja ostati bez rafinerije, pomažemo": Šta je uopšte JANAF?
Blic pre 47 minutajoš 50 povezanih

Brza pruga od Beograda do Subotice u funkciji: Ekipa Euronews Srbija u prvom vozu, u promotivnom periodu karte besplatne
Euronews pre 1 satjoš 35 povezanih

Prava promena vremena tek sledi! Meteorolog najavio neočekivani obrt: Biće još snega i mraza, a evo šta nas čeka posle 20. oktobra
Blic pre 52 minutajoš 46 povezanih