Povezane vesti
Stefanović: Nisam lagao, ne odgovaram na pitanja Đilasovog šuraka
Politika 24.12.2019
Niti sam šta lagao nekog, niti imam potrebe da bilo koga lažem, rekao je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, odgovarajući na pitanje novinara zašto nije govorio istinu o vezi njegovog oca sa firmom GIM. „Ako postoji bilo kakvo… »
Stefanović o GIM-u: Neka se protiv mene povede postupak, ako ima krivičnog dela
N1 Info 24.12.2019
Nakon novog teksta Balkanske istraživačke mreže koji pokazuje da je otac ministra policije Branko Stefanović bio deo delegacije MUP-a koja je ispred firme GIM posetila italijansku fabriku oružja Bereta, ministar Nebojša Stefanović kaže da nikoga… »
Činjenice vas maltretiraju, gospodine predsedniče
Danas 23.12.2019
Navikli smo da predsednik Srbije umesto odgovora na neugodna pitanja drži predavanja novinarima. Ali novinarima je baš to posao, da pitaju u ime javnosti. Oni koji prećutkuju afere poput Krušika, plantaže Jovanjica, rekonstrukcije Trga republike… i… »
Vesti dana »

BLOG Studenti proglasili kraj protesta: Ljudi i policija još na ulicama, sumnja na zvučni top
N1 Info pre 34 minutajoš 93 povezane

UŽIVO Protest u Beogradu: Najveći skup do sada, Žandarmerija na ulicama, građani se razilaze
Radio 021 pre 16 minutajoš 130 povezanih

Francuski mediji: Istorijski skup u Beogradu, više od 100.000 ljudi u borbi protiv korpucije
Beta pre 1 satjoš 33 povezane

Nišlije organizovale demonstracije podrške studentskom protestu u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 63 povezane

MUP: Poslednje upozorenje da prestanu napadi i provokacije prema pripadnicima policije
Insajder pre 1 satjoš 26 povezanih