Повезане вести

И званично: Штимац се вратио у Звезду

И званично: Штимац се вратио у Звезду

Вести онлине 25.12.2019
Искусни центар (32, 210) трећи пут у црвено-белом дресу. Владимир Штимац је од почетка сезоне био играч Фенербахчеа, чак је и играо против Звезде кад су се два тима срела у Евролиги у „Штарк арени“, а сада се враћа у старо јато… »
Стигла потврда од Евролиге, следе још три промене у Звезди, има и изненађења!

Стигла потврда од Евролиге, следе још три промене у Звезди, има и изненађења!

Спортске.нет 25.12.2019
Штимац је стигао, шта су следећи потези српског шампиона? Пренели смо, Владимир Штимац је по трећи пут стигао у редове Црвене звезде, потписао је уговор са шампионом Србије и Јадрана до краја текуће сезоне. Носиће дрес са бројем… »
Рекао сам тренеру да сам спреман, биће борба непрестана

Рекао сам тренеру да сам спреман, биће борба непрестана

Моззарт спорт 25.12.2019
Владимир Штимац по повратку у Црвену звезду о очекивањима и наставку сезоне. "Као да никад нисам ни отишао. Ово је моја кућа и ту се осећам најлепше. Срећан сам што сам се вратио. Знају људи све о мени и шта могу да дам, нема… »
Штимац у свом стилу: Као да никад нисам одлазио, биће борба сигурно!

Штимац у свом стилу: Као да никад нисам одлазио, биће борба сигурно!

Мондо 25.12.2019
Искусни центар зна шта може да очекује од екипе, али и навијачи од њега. Спреман је за Зенит. Искусни центар зна шта може да очекује од екипе, али и навијачи од њега. Спреман је за Зенит Радује се Владимир Штимац повратку у… »
Звезда ЗВАНИЧНО потврдила - потписао играч који ''зна тежину њеног дреса''!

Звезда ЗВАНИЧНО потврдила - потписао играч који ''зна тежину њеног дреса''!

Спортске.нет 25.12.2019
Све је било јасно још јуче, вечерас је озваничено од стране клуба. Екипа Црвене звезде сада је и званично јача за српског центра Владимира Штимца, који је стигао из Фенербахчеа. Клуб је вечерас и званично потврдио да је бивши… »
Владимир Штимац се вратио у Црвену звезду

Владимир Штимац се вратио у Црвену звезду

Бета 25.12.2019
Кошаркашки клуб Црвена звезда довео је Владимира Штимца, са којим је потписан уговор до краја сезоне. "Штимац доноси добро познате квалитете: огромно искуство, квалитет у игри испод коша, велику енергију и љубав према клубу чији… »
Пао је потпис: Владимир Штимац је и званично у Црвеној звезди!

Пао је потпис: Владимир Штимац је и званично у Црвеној звезди!

Хот спорт 25.12.2019
Бивши репрезентативац Србије и велики љубимац навијача Црвене звезде, као и свих оних којима је црвено-бела боја при срцу, Владимир Штимац, враћа се у своју другу кућу – Црвену звезду! 32-годишњи центар висок 210 центиметара… »
Штимац званично у Звезди, узео дрес са бројем 91

Штимац званично у Звезди, узео дрес са бројем 91

Дневник 25.12.2019
БЕОГРАД: Искусни центар Владимир Штимац трећи пут у каријеру играће за Црвену звезду, потврдио је српски и регионални кошаркашки шампион. Штимац се враћа међу црвено-беле после кратке епизоде у Фенербахчеу, са којим му је истекао… »
Штимац званично у Звезди: Дебитује против Зенита

Штимац званично у Звезди: Дебитује против Зенита

Н1 Инфо 25.12.2019
Српски кошаркаш Владимир Штимац нови је играч Црвене звезде, потврђено је у среду са Малог Калемегдана. Оно што је Спорт Клуб најавио у уторак добило је потврду дан касније. Доскорашњи центар Фенербахчеа Владимир Штимац нови је… »
Званично: Штимац с бројем “91“

Званично: Штимац с бројем “91“

Моззарт спорт 25.12.2019
Потписано, сада и потврђено с Малог Калемегдана. Бивши репрезентативац Србије и велики љубимац навијача Црвене звезде Владимир Штимац и званично се вратио у своју другу кућу, потврђено је на званичном клупском сајту. Штимац је… »
Званично, бивши репрезентативац трећи пут у Звезди!

Званично, бивши репрезентативац трећи пут у Звезди!

Спортске.нет 25.12.2019
Отклоњена и последња дилема. Као што је и најављено, Владимир Штимац се вратио у редове Црвене звезде. Овај 32-годишњи кошаркаш је први пут дрес Звезде носио од 2008. до 2010. године, потом је црвено-бели дрес носио у сезони… »
Евролигашка пијаца: Армани довео бека, Кинези не дају Жоцу провереног шутера!

Евролигашка пијаца: Армани довео бека, Кинези не дају Жоцу провереног шутера!

Хот спорт 25.12.2019
Данас се завршава трансфер пијаца у Евролиги, а за сада је појачање довео Армани из Милана, ево о коме је реч… Црвена звезда је довела Кевина Пантера и Владимира Штимца. Појачао се и Армани из Милана. ‘Кројачи’ су довели бека… »
Неко мора и да оде

Неко мора и да оде

Данас 24.12.2019
Кевин Пантер и Владимир Штимац нови чланови КК Црвена звезда Као што је и најављено КК Црвена звезда је довела у своје редове Кевина Пантера и Владимира Штимца. Амерички бек и бивши српски репрезентативац су стигли у самом… »
Прво пантер, па љубимац навијача! Дефинитивно је - Владимир Штимац поново у црвено-белом!

Прво пантер, па љубимац навијача! Дефинитивно је - Владимир Штимац поново у црвено-белом!

Спортал блиц 24.12.2019
Након што је , састав евролигаша појачао је још један кошаркаш са великим искуством. Како преноси , приче које се данима причају обистиниле су се - се вратио у . Штимац и су стигли у самом финишу прелазног рока за да би били… »
Центар стиже на Мали Калемегдан: Звезда регистровала Штимца (фото)

Центар стиже на Мали Калемегдан: Звезда регистровала Штимца (фото)

Вечерње новости 24.12.2019
Биће то Штимцу трећи мандат на Малом Калемегдану пошто је играо прво од 2008. до 2010. године, па у сезони 2015/16. Друго појачање у истом дану. После Кевина Пантера у редове Црвене звезде стиже и Владимир Штимац. Потврда тога… »

Вести дана »