Повезане вести
Селектор Перуничић о смени Јовановића
Дневник 25.12.2019
Селектор рукометне репрезентације Србије огласио се поводом прозивки од стране медија да је свог сарадника Недељка Јовановића сменио телефоном, смс поруком. У намери да очува добру атмосферу у репрезентативном табору пред важно… »
Перуничић: Нема хаоса у репрезентацији, одлука о промени је моја
Данас 25.12.2019
Селектор рукометне репрезентације Србије Ненад Перуничић рекао је данас да је одлука о промени у стручном штабу и изостанку Недељка Јовановића само његова и да је она донета у корист свих чланова. „Мало сам затечен, ова одлука… »
Јавио се и Ненад Перуничић: Селектор проговорио о смс смени која је подигла велику прашину: Затечен сам!
Спортал блиц 25.12.2019
Изјава Недељка Јовановића доскорашњег помоћног тренера рукометне репрезентације Србије, да је о отказу обавештен преко смс поруке подигла је пуно прашине, а дан касније огласио се и селектор Ненад Перуничић. је рекао да је… »
Огласио се Перуничић: Нема хаоса, чист сам, а Неђи хвала
Моззарт спорт 25.12.2019
Селектор рукометаша о променама у стручном штабу. Рукометаше Србије за двадесетак дана у Грацу очекује почетак Европског првенству а како то обично бива у том напаћеном спорту у Србији, није могло мирно да се оде мирно и без… »
Огласио се и Перуничић: Селектор објаснио разлоге смене помоћника Јовановића
Вечерње новости 25.12.2019
Све ово је дошло као гром из ведра неба. Мало сам затечен, јер је одлука донета још пре два месеца - рекао је Перуничић. Уочи почетка Еврпоског првенства за рукометаше је вест о смени Недељка Јовановића одјекнула у српским… »
Перуничић: Затечен сам, одлука је донета пре два месеца
Н1 Инфо 25.12.2019
Селектор српских рукометаша Ненад Перуничић огласио се поводом натписа да је Недељка Јовановића смс поруком обавестио да више неће бити у стручном штабу и истакао да је таква одлука донета још почетком месеца. „Добио сам СМС… »
Шта је претходило смс отказу: Нетрпељивост Перуничића и Јовановића кулминирала је још у октобру
Вечерње новости 25.12.2019
Селектор и његов помоћник престали су да разговарају после пораза и меча Србија - Аустрија. Рукометна репрезентација Србије у сред припрема за Европско првенство преживљава тектонске поремећаје изазване, ни мање ни више него… »
Нови скандал у српском рукомету, отказ СМС-ом: "Ваљда човек мисли да је Мурињо..."
Спортске.нет 25.12.2019
Две недеље од почетка Европског првенства... Српски рукомет очигледно не може без потреса. Није све у резултатима који је повремено и догоде, већ и у маниру на који се понашају бирни рукометни фактори у Србији. Селектор Србије… »
"Умислио да је мурињо": Опет бура у српском рукомету: Селектор СМС поруком отпустио легенду овог спорта
Спортал блиц 24.12.2019
Селектор одлучио је да прекине сарадњу са помоћником Недељком Јовановићем непосредно пред старт Европског првенства, а ту одлуку му је саопштио путем СМС поруке - Добио сам СМС поруку у којој ме Перуничић обавештава да нисам… »
Хаос у рукометној репрезентацији: Перуничић путем смс поруке јавио помоћнику да је добио отказ
Вечерње новости 24.12.2019
Јовановић је признао да није очекивао да ће уочи Европског првенства сазнати да је смењен. НЕДЕЉКО Јовановић више од месец дана није помоћник Ненаду Перуничићу. Легендарни рукометаш је тек данассаопштио да му је селектор смс… »
Вести дана »
НИС под санкцијама: Вучић најављује рок и преговори са потенцијалним купцима
Наслови.аи пре 2 минутајош 29 повезаних
"Грађани купују и за следећу годину, свега се плаше" - цена пелета драстично скочила на стовариштима широм Србије: Шта кажу произвођачи?
Блиц пре 5 сатијош 9 повезаних
Међак: Вучићева идеја о заједничком уласку у ЕУ је замка, пут за спречавање проширења
Радио 021 пре 1 сатјош 20 повезаних
Познато стање Арнаутовића: Тренер открио да ли ће заиграти у четвртак!
Хот спорт пре 57 минутајош 56 повезаних