Povezane vesti

Prinudno prizemljena dva ruska helikoptera Mi-8

Prinudno prizemljena dva ruska helikoptera Mi-8

Al Jazeera 25.12.2019
Dvoturbinski helikopter Mi-8 dizajniran je kao putnička i teretna letjelica u doba bivšeg Sovjetskog Saveza. Zbog problema na letovima danas su prinudno spuštena dva ruska helikoptera Mi-8 u Nenečkom autonomnom okrugu i Krasnojarskom kraju, javlja… »
Nova nezgoda u Rusiji: Helikopter Mi-8 prinudno sleteo, ima povređenih

Nova nezgoda u Rusiji: Helikopter Mi-8 prinudno sleteo, ima povređenih

Kurir 25.12.2019
Helikopter "Mi-8" prinudno je sleteo u Sibiru, a u letelici se nalazilo 23 ljudi, među kojima četiri člana posade. Tas navodi da, prema prvim informacijama, nema povređenih. Sinhua prenosi da su najmanje tri osobe povređene i da je u helikopteru bilo… »
Jedan helikopter pao, drugi prinudno sleteo, povređeno 15 osoba

Jedan helikopter pao, drugi prinudno sleteo, povređeno 15 osoba

Blic 25.12.2019
Najmanje 15 osoba je povređeno prilikom pada vojnog MI-8 helikoptera u regionu Krasnojarsk, saopštilo je danas okružno ministarstvo zdravlja. Dve osobe su operisane, ostalih četvoro je na pregledu, navelo je Ministarstvo i dodalo da, iako su u… »
Rusija: Pao helikopter, šestoro povređenih

Rusija: Pao helikopter, šestoro povređenih

RTV 25.12.2019
MOSKVA - Prilikom prisilnog sletanja putničkog helikoptera Mi-8 u Sibiru danas je povređeno 15 osoba. Helikopter u kojem su se nalazili 21 putnik i tri člana posade našao se u snežnoj oluji neposredno posle poletanja iz sela Bajkit, saopštile su… »
Šestoro povređeno pri prinudnom sletanju helikoptera u Sibiru

Šestoro povređeno pri prinudnom sletanju helikoptera u Sibiru

Novi magazin 25.12.2019
Šest ljudi je povređeno prilikom prinudnog sleganja helikoptera Mi-8 u ruskoj oblasti Krasnojarsk, rekao je portparol regionalnog Minsitarstva zdravlja. "Šest ljudi je povređeno, dvoje od njih je na operacijama a četvro se ispituje", rekao je on… »

Vesti dana »