Povezane vesti
Prinudno prizemljena dva ruska helikoptera Mi-8
Al Jazeera 25.12.2019
Dvoturbinski helikopter Mi-8 dizajniran je kao putnička i teretna letjelica u doba bivšeg Sovjetskog Saveza. Zbog problema na letovima danas su prinudno spuštena dva ruska helikoptera Mi-8 u Nenečkom autonomnom okrugu i Krasnojarskom kraju, javlja… »
Nova nezgoda u Rusiji: Helikopter Mi-8 prinudno sleteo, ima povređenih
Kurir 25.12.2019
Helikopter "Mi-8" prinudno je sleteo u Sibiru, a u letelici se nalazilo 23 ljudi, među kojima četiri člana posade. Tas navodi da, prema prvim informacijama, nema povređenih. Sinhua prenosi da su najmanje tri osobe povređene i da je u helikopteru bilo 29… »
Jedan helikopter pao, drugi prinudno sleteo, povređeno 15 osoba
Blic 25.12.2019
Najmanje 15 osoba je povređeno prilikom pada vojnog MI-8 helikoptera u regionu Krasnojarsk, saopštilo je danas okružno ministarstvo zdravlja. Dve osobe su operisane, ostalih četvoro je na pregledu, navelo je Ministarstvo i dodalo da, iako su u kritičnom… »
Rusija: Pao helikopter, šestoro povređenih
RTV 25.12.2019
MOSKVA - Prilikom prisilnog sletanja putničkog helikoptera Mi-8 u Sibiru danas je povređeno 15 osoba. Helikopter u kojem su se nalazili 21 putnik i tri člana posade našao se u snežnoj oluji neposredno posle poletanja iz sela Bajkit, saopštile su lokalne… »
Šestoro povređeno pri prinudnom sletanju helikoptera u Sibiru
Novi magazin 25.12.2019
Šest ljudi je povređeno prilikom prinudnog sleganja helikoptera Mi-8 u ruskoj oblasti Krasnojarsk, rekao je portparol regionalnog Minsitarstva zdravlja. "Šest ljudi je povređeno, dvoje od njih je na operacijama a četvro se ispituje", rekao je on, prenosi… »
Vesti dana »
Eskalacija sukoba: Tramp najavljuje uništenje iranskih kapaciteta i napad na Natanz
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 64 povezane
Opkoljeni sa tri strane Novo nevreme preti Srbiji, ovi krajevi zemlje će biti prvi na udaru radarski snimci nagoveštavaju gde bi moglo pasti najviše kiše (foto)
Dnevnik pre 3 satajoš 24 povezane
"Da li je opet holidej u pitanju, ne znam!" Jovanov o sednici na kojoj će se raspravljati o poverenju Vladi: "Jedini način da se održi bio da se utvrdi kada će blagoizvoleti da budu tu oni koji su je tražili"
Blic pre 58 minutajoš 18 povezanih
Predsednik Vučić povodom smrti Olivere Katarine: Diva čiji su stil glume i glas prevazišli granice ovih prostora
RTS pre 29 minutajoš 64 povezane
Zbog afričke kuge pooštrene kontrole lovišta i šuma – vanredna situacija i u Velikoj Plani
RTS pre 4 satijoš 26 povezanih