Povezane vesti

Vučić: Zabrinut sam za srpski narod u Crnoj Gori, ali mi priznajemo samo jednu crkvu! (video)

Srbija danas 25.12.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dao je intervju za crnogorski portal u kom sagledava aktuelnu političku situaciju u Crnoj Gori. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u ekskluzivnom intervjuu za podgorički In4S govori o aktuelnoj političkoj… »

Crna Gora u tenzijama dočekuje zakon o verskim zajednicama

N1 Info 25.12.2019
Crnogorski predsednik kaže da je Aleksandar Vučić bio u pravu kada je govorio o samostalnosti Crnogorske pravoslavne crkve. Dodaje i da Predlog zakona o verskim zajednicama, neće biti povučen, kao i da je to unutrašnje pitanje te države. U kojoj se… »

Đukanović: Prijateljski sam razgovarao sa Vučićem, nema povlačenja zakona

RTS 25.12.2019
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović poručio je da Predlog zakona o slobodi veroispovesti neće biti povučen. Naveo je da je razgovarao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i da su razmenili mišljenja o predloženom zakonu. Milo Đukanović je… »

Vučić za CG portal:SPC jedina kanonska crkva,ostale NVO…

Studio B 25.12.2019
Srpska pravoslavna crkva je jedina kanonski priznata crkva, a postoje i druge koje su nevladine organizacije, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić za crnogorski portal IN4S, te istakao, povodom zakona o slobodi veroispovesti, koji će… »

"Razgovarao sam s Vučićem, zakon se ne povlači"

B92 25.12.2019
Podgorica -- Crnogorski predsednik Milo Đukanović rekao je u sredu da je prijateljski razgovarao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. On mu je, kako kaže, pojasnio neke nedoumice povodom predloga Zakona o slobodi veroispovesti, ali da zakon… »

Đukanović: Razgovarao sam sa Vučićem o predlogu zakona, on ima određene rezerve

Novi magazin 25.12.2019
Crnogorski predsednik Milo Djukanović izjavio je da je sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem razgovarao o Predlogu zakona o slobodi veroispovesti, da on ima odredjenih rezervi ali da nije bilo prilike za detaljniju razmenu argumenata. "Pričali… »

Vučić: Ne mislim kao Djukanović o SPC ali nemam pravo da se mešam u stvari Crne Gore

Beta video 25.12.2019
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ima različito mišljenje od crnogorskog predsednika Mila Djukanovića po pitanju Zakona o slobodi veroispovesti u Crnoj Gori ali da se to dogadja u zemlji u kojoj je Djukanović… »

Vučić o spornom zakonu u Crnoj Gori: Nemam prava da se dirketno mešam, ali SPC je jedina kanonski priznata crkva!

Srbija danas 25.12.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je povodom Zakona o slobodi veroispovesti u Crnoj Gori - da nema pravo da se meša na direktan način u nešto što se događa u drugoj zemlji, ali je istakao da je Srpska pravoslavna crkva jedina kanonski… »

Đukanović: Razgovarao sam s Vučićem, zakon se ne povlači

RTV 25.12.2019
PODGORICA - Crnogorski predsednik Milo Đukanović rekao je danas da je prijateljski razgovarao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i pojasnio mu neke nedoumice povodom predloga Zakona o slobodi veroispovesti, ali da zakon neće biti povučen… »

Đukanović: Razgovarao sam s Vučićem, zakon se ne povlači

Dnevnik 25.12.2019
PODGORICA: Crnogorski predsednik Milo Đukanović rekao je danas da je prijateljski razgovarao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i pojasnio mu neke nedoumice povodom predloga Zakona o slobodi veroispovesti, ali da zakon neće biti povučen… »

Đukanović: Razgovarao sam prijateljski sa Vučićem, zakon se ne povlači

Vesti online 25.12.2019
Crnogorski predsednik Milo Đukanović rekao je danas da je prijateljski razgovarao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i pojasnio mu neke nedoumice povodom predloga Zakona o slobodi veroispovesti, ali da zakon neće biti povučen. Đukanović je… »

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović poručio: Nema povlačenja zakona!

Večernje novosti 25.12.2019
Predsednik Crne Gore rekao je danas da nema povlačenja Zakona o slobodi veroispovesti. Predsednik Crne Gore rekao je danas da nema povlačenja Zakona o slobodi veroispovesti . - Nema povlačenja Zakona o slobodi veroispovesti! Na tom dokumentu se radi… »

Đukanović: Razgovarao sam s Vučićem, zakon se ne povlači

Politika 25.12.2019
Podgorica - Crnogorski predsednik Milo Đukanović rekao je da je prijateljski razgovarao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i pojasnio mu neke nedoumice povodom predloga Zakona o slobodi veroispovesti, ali da zakon neće biti povučen… »

Đukanović: Zakon neće biti povučen, Vučiću sam objasnio o čemu se radi

N1 Info 25.12.2019
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović rekao je da predlog Zakona o slobodi veroispovesti i položaju verskih zajednica neće bti povučen, i da je temeljno razmatran, kao i da u je o njemu razgovarano sa svim zainteresovanim stranama. Rekao je da je sa… »

Vesti dana »