Повезане вести

Вучић: Не мислим као Ђукановић али немам право да се мешам у ствари Црне Горе

Вучић: Не мислим као Ђукановић али немам право да се мешам у ствари Црне Горе

Н1 Инфо 25.12.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да има различито мишљење од црногорског председника Мила Ђукановића по питању Закона о слободи вероисповести у Црној Гори али да се то догађа у земљи у којој је Ђукановић… »
Вучић: СПЦ једина канонски призната црква

Вучић: СПЦ једина канонски призната црква

РТС 25.12.2019
Председник Србије Александар Вучић рекао је за црногорски портал ИН4С да је Српска православна црква једина канонски призната, а да постоје и друге које су невладине организације. Вучић је истакао, поводом Закона о слободи… »
Вучић: Изразио сам Ђукановићу забринутост за српски народ! Србија је за то да се зна која је канонска црква, а које НВО

Вучић: Изразио сам Ђукановићу забринутост за српски народ! Србија је за то да се зна која је канонска црква, а које НВО

Курир 25.12.2019
БЕОГРАД/ПОДГОРИЦА - Председник Србије Александар Вучић у ексклузивном интервјуу за подгорички Ин4С говори о актуелној политичкој ситуацији у Црној Гори, те ставу о предложеном црногорском закону о слободи вероисповести. - Ја могу… »
"Да се међусобно информишемо": Ђукановић: Разговарао сам с Вучићем, Закон о слободи вероисповести се не повлачи

"Да се међусобно информишемо": Ђукановић: Разговарао сам с Вучићем, Закон о слободи вероисповести се не повлачи

Блиц 25.12.2019
Црногорски председник Мило Ђукановић рекао је данас да је пријатељски разговарао са председником Србије Александром Вучићем и појаснио му неке недоумице поводом предлога Закона о слободи вероисповести, али да закон неће бити… »
Вучић:  Српска православна црква једина канонски призната православна црква

Вучић: Српска православна црква једина канонски призната православна црква

Бета видео 25.12.2019
БЕОГРАД - Објашњавајући свој став о Црногорској православној цркви (ЦПЦ), на шта је реаговао и митрополит црногорско-приморски Амфилохије, Председник Србије Александар Вучић је рекао да је ЦПЦ постојала и пре 2006. године, као… »
Вучић: Не мислим као Ђукановић, али немам право да се мешам у ствари Црне Горе

Вучић: Не мислим као Ђукановић, али немам право да се мешам у ствари Црне Горе

Слободна Европа 25.12.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да има различито мишљење од црногорског председника Мила Ђукановића по питању Закона о слободи вероисповести у Црној Гори, али да се то догађа у земљи у којој је Ђукановић… »
Вучић о закону у ЦГ: Нећу да делим народ, Амфилохију имам шта да кажем

Вучић о закону у ЦГ: Нећу да делим народ, Амфилохију имам шта да кажем

Мондо 25.12.2019
Вучић и Мило Ђукановић кажу да су пријатељски разговарали о закону о слободи вероисповести. Ђукановић истиче да закон неће бити повучен. Вучић и Мило Ђукановић кажу да су пријатељски разговарали о закону о слободи… »
Вучић о тврдњама Тепић: Нападали су нас да не издвајамо новац и лобирамо у САД, а сада окренули плочу

Вучић о тврдњама Тепић: Нападали су нас да не издвајамо новац и лобирамо у САД, а сада окренули плочу

Курир 25.12.2019
Председник Александар Вучић данас је, поводом тврдњи Маринике Тепић да су српски привредници плаћали за повлачење признања Косова, па чак и новцем од испоруке оружја, изјавио да му није јасно шта је политичка намера таквих… »
"Нећу додатно да делим наш народ": Вучић о Закону о слободи вероисповести у Црној Гори

"Нећу додатно да делим наш народ": Вучић о Закону о слободи вероисповести у Црној Гори

Телеграф 25.12.2019
Вучић је такође рекао да неће да одговара владики Амфилохију, јер, истакао је, не жели додатно да дели наш народ у Црној Гори. Председник Србије Александар Вучић рекао је да данас, поводом Закона о слободи вероисповести у Црној… »
Ђукановић: Разговарао сам са Вучићем о новом закону

Ђукановић: Разговарао сам са Вучићем о новом закону

Данас 25.12.2019
Црногорски председник Мило Ђукановић изјавио је да је са председником Србије Александром Вучићем разговарао о Предлогу закона о слободи вероисповести, да он има одређених резерви али да није било прилике за детаљнију размену… »

Вести дана »