Povezane vesti
Vučić: Ne mislim kao Đukanović ali nemam pravo da se mešam u stvari Crne Gore
N1 Info 25.12.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ima različito mišljenje od crnogorskog predsednika Mila Đukanovića po pitanju Zakona o slobodi veroispovesti u Crnoj Gori ali da se to događa u zemlji u kojoj je Đukanović predsednik, zbog čega on nema… »
Vučić: SPC jedina kanonski priznata crkva
RTS 25.12.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je za crnogorski portal IN4S da je Srpska pravoslavna crkva jedina kanonski priznata, a da postoje i druge koje su nevladine organizacije. Vučić je istakao, povodom Zakona o slobodi veroispovesti, koji će… »
Vučić: Izrazio sam Đukanoviću zabrinutost za srpski narod! Srbija je za to da se zna koja je kanonska crkva, a koje NVO
Kurir 25.12.2019
BEOGRAD/PODGORICA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u ekskluzivnom intervjuu za podgorički In4S govori o aktuelnoj političkoj situaciji u Crnoj Gori, te stavu o predloženom crnogorskom zakonu o slobodi veroispovesti. - Ja mogu da kažem šta je stav… »
"Da se međusobno informišemo": Đukanović: Razgovarao sam s Vučićem, Zakon o slobodi veroispovesti se ne povlači
Blic 25.12.2019
Crnogorski predsednik Milo Đukanović rekao je danas da je prijateljski razgovarao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i pojasnio mu neke nedoumice povodom predloga Zakona o slobodi veroispovesti, ali da zakon neće biti povučen. Đukanović je rekao… »
Vučić: Srpska pravoslavna crkva jedina kanonski priznata pravoslavna crkva
Beta video 25.12.2019
BEOGRAD - Objašnjavajući svoj stav o Crnogorskoj pravoslavnoj crkvi (CPC), na šta je reagovao i mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije, Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da je CPC postojala i pre 2006. godine, kao nevladina organizacija ili… »
Vučić: Ne mislim kao Đukanović, ali nemam pravo da se mešam u stvari Crne Gore
Slobodna Evropa 25.12.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ima različito mišljenje od crnogorskog predsednika Mila Đukanovića po pitanju Zakona o slobodi veroispovesti u Crnoj Gori, ali da se to događa u zemlji u kojoj je Đukanović predsednik, zbog čega on nema… »
Vučić o zakonu u CG: Neću da delim narod, Amfilohiju imam šta da kažem
Mondo 25.12.2019
Vučić i Milo Đukanović kažu da su prijateljski razgovarali o zakonu o slobodi veroispovesti. Đukanović ističe da zakon neće biti povučen. Vučić i Milo Đukanović kažu da su prijateljski razgovarali o zakonu o slobodi veroispovesti. Đukanović ističe da… »
Vučić o tvrdnjama Tepić: Napadali su nas da ne izdvajamo novac i lobiramo u SAD, a sada okrenuli ploču
Kurir 25.12.2019
Predsednik Aleksandar Vučić danas je, povodom tvrdnji Marinike Tepić da su srpski privrednici plaćali za povlačenje priznanja Kosova, pa čak i novcem od isporuke oružja, izjavio da mu nije jasno šta je politička namera takvih reči, ali je siguran da su… »
"Neću dodatno da delim naš narod": Vučić o Zakonu o slobodi veroispovesti u Crnoj Gori
Telegraf 25.12.2019
Vučić je takođe rekao da neće da odgovara vladiki Amfilohiju, jer, istakao je, ne želi dodatno da deli naš narod u Crnoj Gori. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da danas, povodom Zakona o slobodi veroispovesti u Crnoj Gori, da nema pravo da se… »
Đukanović: Razgovarao sam sa Vučićem o novom zakonu
Danas 25.12.2019
Crnogorski predsednik Milo Đukanović izjavio je da je sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem razgovarao o Predlogu zakona o slobodi veroispovesti, da on ima određenih rezervi ali da nije bilo prilike za detaljniju razmenu argumenata. „Pričali smo o… »
Vesti dana »
Uhapšeno pet osoba u istrazi o ratnim zločinima u akciji Račak dva
Radio sto plus pre 1 satjoš 26 povezanih
Iran pristao na ključni američki uslov! Evo šta je sve u nacrtu sporazuma, ove tačke su presudne
Blic pre 53 minutajoš 38 povezanih
Autoprevoznik Milomir Jaćimović od sutra u zatvoru: „Nisam kriv i ne bojim se“
Danas pre 2 satajoš 4 povezane
Ovo nisu nepogode na koje smo navikli, ne izlazite napolje! Srbiju danas na udaru opasnog fenomena: Evo šta je tačno linijska oluja koja hrli ka Beogradu
Blic pre 13 minutajoš 39 povezanih
Britanski marinci se ukrcali na ruski tanker, jedan iz flote kojom Rusija izbegava sankcije
N1 Info pre 48 minutajoš 22 povezane