Povezane vesti
Odnosi SPS-SNS uoči izbora: Jesu li "koaliciona jutra" pred sumrakom?
N1 Info 25.12.2019
Koliko je trenutno čvrsta koalicija naprednjaka i socijalista i kakva je njena budućnost uoči izbora? Pitanja koja je predlogom da SPS i SNS zajedno izađu na izbore pokrenuo Ivica Dačić. I dok lider socijalista prima, ali i odgovara na kritike… »
Prvo glavni odbor, pa odluke o koalicijama: Vučić: Rekao sam mojima da ne napadaju lake mete poput SPS i boška obradovića
Blic 25.12.2019
Nekada su nas napadali zašto ne izdvajamo novac da lobiramo u SAD, što ne lobiramo da popravimo situaciju za naš narod na Kosovu i Metohiju, a kada uspemo nešto da popravimo kažu: "izdvajali ste novac", kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On… »
Predsednik Srbije: Članovi SNS da ne napadaju lake mete poput Dačića
Danas 25.12.2019
Predsednik Srbije i lider naprednjaka Aleksandar Vučić izjavio je danas da SNS ima „vrlo korektnu“ saradnju sa Socijalističkom partijom Srbije (SPS) i pozvao članove stranke da u medijima ne napadaju „lake mete poput Boška Obradovića ili Ivice… »
O uvođenju reda u stranci mogućim koalicijama GO SNS odlučuje 29. decembra
RTV 25.12.2019
VRDNIK - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će tek posle Glavnog odbora SNS 29. decembra moći da odgovori na to sa kime će ta stranka ići na redovne izbore na proleće, odnosno na pitanje - "moguće koalicije ili ne". "Mislim i dalje… »
Vesti dana »
Studenti stigli u Sremske Karlovce, biciklisti u Inđiji, u Novi Sad idu i taksisti (UŽIVO)
Novi magazin pre 1 satjoš 41 povezana
Postao direktor dok je bio na izdržavanju zatvorske kazna, bio veza između SNS i kriminala: Ko je Miloš Pandrc, blizak saradnik Darka Šarića?
Nova pre 20 minutajoš 7 povezanih
Potrošači u borbi protiv visokih cena: Vidno manji broj ljudi u marketima većih trgovinskih lanaca u Beogradu
Euronews pre 3 satajoš 23 povezane
VJT u Novom Sadu: Postupak protiv 13 okrivljenih je u fazi potvrđivanja optužnice od strane suda
Euronews pre 38 minutajoš 38 povezanih