Povezane vesti
Brzaković: Dok sam bio direktor, nismo prodavali puške Utvi
N1 Info 25.12.2019
Bivši direktor fabrike "Zastava oružje" iz Kagujevca Milojko Brzaković je povodom navoda u medijima da je kragujevačka fabrika prodala 5.000 automatskih pušaka kalašnjikov vojnoj fabrici aviona "Utva" iz Pančeva, izjavio da "Zastava", dok je on bio… »
Bivši direktor 'Zastava oružja': Nismo prodavali puške pančevačkoj 'Utvi'
Slobodna Evropa 25.12.2019
"Dok sam ja bio direktor, prodaje pušaka 'Utvi' nije bilo", kaže za Radio Slobodna Evropa (RSE) Milojko Brzaković, bivši direktor fabrike 'Zastava oružje' iz Kagujevca. On tako odgovara na medijske navode da je kragujevačka fabrika prodala 5.000… »
Bivši direktor Zastava oružja: Nismo prodavali puške Utvi
Dnevnik 25.12.2019
KRAGUJEVAC: Bivši direktor fabrike "Zastava oružje" iz Kagujevca Milojko Brzaković danas je povodom navoda u medijima da je kragujevačka fabrika prodala 5.000 automatskih pušaka kalašnjikov vojnoj fabrici aviona "Utva" iz Pančeva, izjavio da "Zastava"… »
Vesti dana »
Red vožnje GSP za praznike: U novogodišnjoj noći redovne noćne linije počinju s radom već od 22 časa
Kurir pre 1 satjoš 52 povezane
Ko ima problem sa otkupom mleka, nek pozove ovaj broj: Nadležni najavili mere kako bi se sprečila šteta
Kurir pre 30 minutajoš 26 povezanih
Kupci u Srbiji više trošili - maloprodaja rasla u novembru, na jugu čak 10,6 odsto
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 24 povezane
U novogodišnjoj noći osetno hladnije: Kad sledi porast temperature?
Danas pre 35 minutajoš 28 povezanih
MOL pregovara o kupovini NIS-a i Lukoila: U kakvoj je poziciji Srbija, a šta dobijaju SAD i Rusija
Mondo pre 2 satajoš 15 povezanih