Povezane vesti
Za doček dežura pauk služba, 1. i 2. januara besplatan parking
RTV 26.12.2019
NOVI SAD - JKP "Parking servis" za vreme novogodišnjih praznika, u sredu 1. i četvrtak 2. januara, neće naplaćivati parkiranje u gradu. Parkiranje se neće naplaćivati ni na dan Božića, u utorak 7. januara. Za doček Nove godine, u utorak 31… »
Besplatan parking za Novu godinu i Božić
Dnevnik 26.12.2019
NOVI SAD: JKP „Parking servis” za vreme novogodišnjih praznika, u sredu i četvrtak, 1. i 2. januara, neće naplaćivati parkiranje u gradu. Parkiranje se neće naplaćivati ni na dan Božića, u utorak 7. januara. Za doček Nove godine, u utorak 31… »
Bez naplate parkinga 1. i 2. januara i na Božić, za doček dežura "pauk" služba
Moj Novi Sad 26.12.2019
Iz JKP "Parking servis" javljaju da za vreme novogodišnjih praznika, u sredu 1. i u četvrtak 2. anuara, neće naplaćivati parkirannje u gradu. Parkiranje se neće naplaćivati ni na prvi dan Božića po julijanskom kalendaru, u utorak, 7. januara. Za… »
Vesti dana »
Nestao dečak na Novom Beogradu: Nije se vratio iz škole, ranac i oprema nađeni u Bloku 44 (foto)
Blic pre 1 minutjoš 2 povezane
Salman Ruždi sveočio protiv napadača: "Mislio sam da me udara pesnicom, a onda sam video krv na odeći"
Blic pre 24 minutajoš 2 povezane
Vučević: Studentima koji pešače od Beograda do Kragujevca da se obezbedi smeštaj
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Mogu da zarade do: 50.000 evra ratujući Vlada Ukrajine odobrila ugovorni sistem za vojne dobrovoljce uzrasta od 18 do 24 godine
Blic pre 48 minutajoš 1 povezana
Sukobi, optužbe i prevrnut sto: Drama na brojanju glasova u Prištini: Intervenisala policija
Blic pre 2 satajoš 1 povezana