Povezane vesti
Veselinović: Đorđevićeva izjava da mu je Vučić naredio isplatu dečijeg dodatka dokaz diktature
Novi magazin 26.12.2019
Predsednik Pokreta za preokret Janko Veselinović ocenio je večeras da je izjava ministra za socijalna pitanja Zorana Đorđevića da mu je Vučić naredio da isplati dečiji dodatak dokaz da je u Srbiji na delu "diktatura". "Ministar Đorđević je… »
Ministar: Dobio sam naređenje Vučića, rešen problem, neće se ponoviti!
Mondo 26.12.2019
Ministar Srbije za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević danas je izjavio da je rešen problem u vezi s isplatom dečijeg i roditeljskog dodatka i da će novac biti na računima svih korisnika kojima to pravo sleduje… »
Đorđević: Dobio sam naređenje Vučića - rešen problem isplate dečjeg dodatka
N1 Info 26.12.2019
Ministar Srbije za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Zoran Đorđević, izjavio je da je rešen problem u vezi sa isplatom dečijeg i roditeljskog dodatka i da će novac biti na računima svih korisnika kojima to pravo sleduje. Kako je… »
Vesti dana »
Najsnažniji napad Izraela na Liban od prekida vatre, ubijeno najmanje 11 osoba
N1 Info pre 26 minutajoš 19 povezanih
Odbornici Skupštine Novog Sada raspravljaju o razrešenju gradonačelnika Milana Đurića
Insajder pre 50 minutajoš 17 povezanih
"Volela bih da je gastoz otac mog deteta": Milica Veličković i Terza oči u oči nakon javne prevare: "Ne možeš da me oblatiš narodu"
Blic pre 1 satjoš 17 povezanih
Predsednik Srbije: Očekuje me težak dan u Briselu, sastanci sa novopostavljenim zvaničnicima EU
Euronews pre 50 minutajoš 15 povezanih
Jodžir završio u policiji pošto mu je zapaljen golf! Evo šta je rekao nakon incidenta, ima svoju teoriju
Kurir pre 38 minutajoš 15 povezanih