Povezane vesti
"Tekst pesme sam pisao na ruci": Haris Džinović otkrio ono o čemu je ćutao (video)
Blic 26.12.2019
Pvač je tradicionalno pred Novu godinu vernoj publici priredio spektakularan provod u krcatom Sava centru, a kako je otkrio, pred nastup nema tremu već samo odgovornost. - Stare numere uvek izvodim jer je moj koncert baziran na njima. To su stari hitovi… »
Haris Džinović oduševio sve u krcatom Sava centru: Publika ga horski pratila, Dinkić u prvom redu, a Melina nikad lepša…
Blic 25.12.2019
Haris Džinović večeras je tradicionalno pred Novu godinu vernoj publici priredio spektakularan koncert u Sava centru, dok će na istom mestu zapevati i sutra, 26. decembra. Pred sam izlazak na scenu Haris je bio nestrpljiv da se lati mikrofona, a u… »
Vesti dana »

Đokovićeva faza karijere kada svakim novim mečom obori drugi rekord - protiv Tijena ušao u istoriju tenisa
RTS pre 58 minutajoš 34 povezane

Ruskinja razbila Ukrajinku na US Openu, prekrstila se, na mreži se potom dogodilo nešto što nismo očekivali
Telegraf pre 47 minutajoš 38 povezanih

Vučić predstavio nove mere: Snizićemo cene i kamatne stope, cilj je bolji standard građana
Zoom UE pre 3 minutajoš 18 povezanih

Novaka mučili žuljevi, ali upisao je trijumf: Nakon tri sata „slomio“ Amerikanca za drugo kolo US opena
Dnevnik pre 3 satajoš 34 povezane

Vremenska prognoza za ponedeljak, 25. avgust 2025: Pretežno sunčano i umereno toplo
Beta pre 1 satjoš 17 povezanih