Povezane vesti
"Tekst pesme sam pisao na ruci": Haris Džinović otkrio ono o čemu je ćutao (video)
Blic 26.12.2019
Pvač je tradicionalno pred Novu godinu vernoj publici priredio spektakularan provod u krcatom Sava centru, a kako je otkrio, pred nastup nema tremu već samo odgovornost. - Stare numere uvek izvodim jer je moj koncert baziran na njima. To su stari hitovi… »
Haris Džinović oduševio sve u krcatom Sava centru: Publika ga horski pratila, Dinkić u prvom redu, a Melina nikad lepša…
Blic 25.12.2019
Haris Džinović večeras je tradicionalno pred Novu godinu vernoj publici priredio spektakularan koncert u Sava centru, dok će na istom mestu zapevati i sutra, 26. decembra. Pred sam izlazak na scenu Haris je bio nestrpljiv da se lati mikrofona, a u… »
Vesti dana »

Hapšenja Tomislava Momirovića, Anite Dimoski i drugih u istrazi pada nadstrešnice u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 180 povezanih

Pravosnažna presuda Miloradu Dodiku zbog nepoštovanja odluka visokog predstavnika i reakcije na nju
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 73 povezane

Opozicija kritikovala postupanje policije tokom protesta, Dačić negirao
Beta pre 2 satajoš 24 povezane

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel ostaje 196 dinara, benzin poskupeo na 179 dinara
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih

Porastao broj mrtvih u Kijevu: Strašne scene sa ulica ukrajinske prestonice, sve gori, deca zbunjena, mladi vode starije na sigurno (foto)
Kurir pre 48 minutajoš 50 povezanih