Povezane vesti
Šta bi bilo kad bi Luna videla Slobu ili Kiju u avionu? Đoganijeva dala hit odgovor, svi o ovome pričaju!
Kurir 26.12.2019
Luna Đogani prokomentarisala je kako bi reagovala kada bi na aerodromu srela nekadašnjeg partnera Slobu Radanovića ili Kristinu Kiju Kockar. "Ja njih ne bih videla, ni novinare nisam primetila. Toliko sam izgubljena kada putujem i neispavana i umorna"… »
"Ne bih primetila ni Britni Spirs, a kamoli Kiju i Slobu" Luna Đogani zadaje završni udarac (video)
Blic 26.12.2019
Lunu Đogani sreli smo na aerodromu, a na sebi je imala bundu, dok nas je posmatrala kroz plavve naočare. Tom prilikom, Luna je prokomentarisala kako bi reagovala kada bi na aerodromu sreli nekadašnjeg partnera Slobu Radanovića ili Kiju Kockar, a šta je… »
Vesti dana »
Oprez! RHMZ niže hitna upozorenja! Za sat-dva stiže snažno nevreme, sve će da tutnji! Ovi delovi Srbije neka se spreme
Blic pre 2 satajoš 30 povezanih
Šapić nikoga nije pitao za postavljanje terazija na Terazijama: Sve sproveo u tajnosti, sakrio i cenu
Nova pre 1 satjoš 39 povezanih
Borović: Očekivao sam reakciju TOK-a, opet ćemo imati predmet u kome će Kokezu da zaštiti vrh vlasti
Nova pre 2 satajoš 43 povezane
Srbiju preplavili turisti: Za pet meseci više od 1,7 miliona turističkih poseta, zabeleženo skoro pet miliona noćenja
Dnevnik pre 3 satajoš 49 povezanih
Srbija centar: Brnabić potura skupštinu da uradi prljav posao za SNS i Vučića oko REM-a
Beta pre 1 satjoš 25 povezanih